miercuri, octombrie 27, 2021

Scapă de ridurile de la ochi în mod efficient și fără dureri. În funcție de gena fiecăruia apar , fără să vrem, liniile fine de sub ochi, iar dacă primele semne ale îmbătrânirii au apărut trebuie să luați

măsuri.

Așadar,  hidratare și folosirea produselor cosmetice potrivite este primul lucru pe care trebuie să-l facem. Un tratament naturist bazat pe banane și miere vă întârzia procesul de apariție a ridurilor.

Îngrijirea pielii este foarte importantă, mai ales că ea are mereu nevoie de hidratare. De altfel, tenul nostru este sensibil și trebuie să avem grijă să folosim produsele potrivite fiecărui tip. Pe lângă demachierea corectă și folosirea cremelor necesare pentru tenul nostru, trebuie să ne hrănim pielea și cu câte o mască din produse naturale.

Pentru ridurile fine de la ochi, dar

și pentru ridurile de pe față, mierea în compoziție cu banana face minuni.  Așa că dacă alegi să faci o mască din miere și banane, poți adăuga și ulei de cocos dacă pentru o omogenizare mai bună. Amesteci ingredientele, după ce ai pisat banana până când s-a format o cremă, iar apoi le pui pe față printr-un masaj circular, după care lași să acționeze asupra pielii 15 minute, conform elli.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri