miercuri, noiembrie 30, 2022

Scene dramatice în Ucraina. Cristi Popovici, jurnalist al Antenei 3, a transmis date în timp real de pe linia frontului.

Jurnalistul spune că oamenii nu exact ce informaţii sunt reale, mai ales că pe toate canalele media se spune că se duc lupte grele la Odessa.

„La Odessa au fost 40 de minute extrem de tensionate, în această dimineaţă, când artileria ucraineană a tras la foc continuu, nu se ştie exact către ce – rachete, avioane… Cert este că sistemul de apărare ucrainean a intrat în funcţiune exact în momentul în care se auzeau explozii la Kiev şi în celelalte mari oraşe. (…)

Te-ar mai interesa: Horoscop 1- 15 decembrie 2022, cu Cristina Demetre...

S-au auzit explozii şi în Odessa, în zona portului Lujnik, aflat la 20-25 de km de oraşul industrial. Populaţia este, momentan, în stare de tensiune. Nu este panică, cel puţin în Odessa, însă sunt îngrijorări.

Oamenii nu ştiu exact ce informaţii sunt reale, mai ales că pe toate canalele media se spune că se duc lupte grele la Odessa, dar în realitate nu este aşa.

În Odessa este linişte, cu excepţia a ceea ce a fost de dimineaţă, acel schimb de focuri între armata ucraineană şi ceva din partea Rusiei, însă nu se ştie deocamdată ce.

Oamenii şi-au început dimineaţa la bancomate să scoată bani, la magazine să se aprovizioneze. Se uită toţi la televizor şi caută informaţii, însă sunt foarte multe neadevărate, aşă că nu ştiu ce să mai creadă”, a spus, joi, Cristi Popovici, trimisul special Antena 3 în Ucraina.

Te-ar mai interesa: Urmează și o criză uriașă de medicamente… Dr...

„Este exact ceea ce anticipau experţii înainte de începerea atacului, un război hibrid, purtat terestru, aerian, naval, dar şi informaţional, cu tot felul de fake-news-uri menite să îi sperie pe oameni”, a mai spus Cristi Popovici.


Un avion militar ucrainean a ajuns în spațiul nostru aerian

Un avion militar ucrainean Suhoi 27 a aterizat în regim de urgență la Baza 95 aeriană Bacău.

Înainte de aterizare, avionul ucranean a fost interceptat și escortat de două aeronave F-16 ale Forțelor Aeriene Române care au decolat de urgență de dimineață într-o misiune de patrulare aeriană.

Te-ar mai interesa: Un medic român atrage atenția: Aceste greșeli care...

Potrivit Ministerului Apărării a fost o misiune de clarificare a unei situații aeriene referitoare la un zbor neautorizat în partea de nord a țării.

După aterizare, pilotul militar ucrainean s-a pus la dispoziția autorităților române. Potrivit corespondentului Radio România Actualităţi la Moscova, Rusia susține că a distrus deja toată infrastructura militară a bazelor Forțelor Aeriene Ucrainene, așa că avionul nu ar mai fi avut unde să se întoarcă.

Te-ar mai interesa: RUNE: Atenționări pentru acești nativi! Dacă exist...

La București, Ministerul Apărării menționează că Armata României a activat punctele militare de comandă cu atribuții în monitorizarea și coordonarea forțelor și mijloacelor destinate situațiilor concrete care pot apărea.

Ministerul dă asigurări că a luat toate măsurile necesare de reacție, atât cele care revin în mod direct instituției, precum și cele de sprijin pentru celelalte componente ale sistemului național de securitate, conform planurilor de cooperare elaborate din timp, informează RRA.

Te-ar mai interesa: Scandalul de dopaj al Simonei Halep ia o nouă ampl...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private