Categories: Ştiri sănătate

Scurgeri de informații la nivel înalt! Cât va mai avea de trăit Putin? „Cancerul progresează rapid”

Scurgeri de informații cu privire la starea de sănătate a liderului rus, Vladimir Putin. Rușii devin din ce în ce mai îngrijorați cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

Un ofițer FSB a descris starea liderului rus ca fiind „o formă severă de cancer care progresează rapid”. Acesta a explicat că președintele Rusiei nu mai are de trăit „mai mult de doi-trei ani”, menționând că Putin a început să-și piardă vederea, potrivit Daily Mail.

Vestea despre boala terminală a liderului rus a apărut ca parte a unui mesaj secret al agentului rus către fugarul și fostul agent FSB Boris Karpichkov.

Mesajul avertizează că Putin refuză să poarte ochelari din cauza temerilor că ar admite o formă de slăbiciune, iar acum își atacă subordonații cu o „furie necontrolată”.

Evoluțiile apar pe măsură ce știrile despre deteriorarea sănătății sale continuă să se scurgă din Rusia de pe un canal Telegram care susține că are surse în interiorul Kremlinului.

Se pare că Putin a suferit o operație de cancer „reușită” în această lună și își revine după sfatul medicilor că tratamentul era „esențial”, potrivit canalului Telegram General SVR.

Știrea a apărut cu doar câteva ore înainte ca Putin să apară la întâlnirea televizată de stat cu aliatul Alexander Lukașenko la Soci, când a fost surprins de camerele de filmat răsucindu-și stângaci picioarele în timp ce cei doi s-au așezat pentru discuții.

Este pentru a doua oară când Putin este filmat făcând o mișcare ciudată, care a fost surprinsă de camerele de filmat în timpul unei întâlniri cu președintele Tadjikistanului în urmă cu o săptămână, și provine din spatele zvonurilor că suferă de Parkinson.

Reacția Ambasadei Rusiei la București cu privire la sănătatea lui Putin

Ambasada Rusiei la București  neaga zvonurile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani.

Într-un mesaj adresat pe Facebook „abonaților”, reprezentanța diplomatică spune că este „recunoscătoare” celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” lui Vladimir Putin, făcând referire la eventuali donatori de organe.

„Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, ‘masacrele’ efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile (sic) Ucrainei”, se arată în mesajul postat de Ambasada Rusiei în România, miercuri seară, pe Facebook.

Declarația diplomației ruse vine la câteva zile după ce cotidianul italian La Stampa a scris că Vladimir Putin ar fi fost operat de urgență, în noaptea de duminică spre luni.

Președintele rus ar suferi de o formă gravă de cancer și i s-ar fi făcut rău după 9 Mai, când a asistat la parada militară cu o pătură pe picioare și a părut să șchiopăteze.

Informațiile erau atribuite serviciilor secrete americane, însă oficialii de la Washington nu au comentat cu privire la posibila boala de care ar suferi Vladimir Putin.

Recent Posts

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

28 de minute ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

57 de minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

o oră ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

2 ore ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

3 ore ago

Citeste si: