marți, iunie 28, 2022

Scurgeri de informații cu privire la starea de sănătate a liderului rus, Vladimir Putin. Rușii devin din ce în ce mai îngrijorați cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

Un ofițer FSB a descris starea liderului rus ca fiind „o formă severă de cancer care progresează rapid”. Acesta a explicat că președintele Rusiei nu mai are de trăit „mai mult de doi-trei ani”, menționând că Putin a început să-și piardă vederea, potrivit Daily Mail.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Vestea despre boala terminală a liderului rus a apărut ca parte a unui mesaj secret al agentului rus către fugarul și fostul agent FSB Boris Karpichkov.

Mesajul avertizează că Putin refuză să poarte ochelari din cauza temerilor că ar admite o formă de slăbiciune, iar acum își atacă subordonații cu o „furie necontrolată”.

Evoluțiile apar pe măsură ce știrile despre deteriorarea sănătății sale continuă să se scurgă din Rusia de pe un canal Telegram care susține că are surse în interiorul Kremlinului.

Se pare că Putin a suferit o operație de cancer „reușită” în această lună și își revine după sfatul medicilor că tratamentul era „esențial”, potrivit canalului Telegram General SVR.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Știrea a apărut cu doar câteva ore înainte ca Putin să apară la întâlnirea televizată de stat cu aliatul Alexander Lukașenko la Soci, când a fost surprins de camerele de filmat răsucindu-și stângaci picioarele în timp ce cei doi s-au așezat pentru discuții.

Este pentru a doua oară când Putin este filmat făcând o mișcare ciudată, care a fost surprinsă de camerele de filmat în timpul unei întâlniri cu președintele Tadjikistanului în urmă cu o săptămână, și provine din spatele zvonurilor că suferă de Parkinson.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Reacția Ambasadei Rusiei la București cu privire la sănătatea lui Putin

Ambasada Rusiei la București  neaga zvonurile despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani.

Într-un mesaj adresat pe Facebook „abonaților”, reprezentanța diplomatică spune că este „recunoscătoare” celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” lui Vladimir Putin, făcând referire la eventuali donatori de organe.

„Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, ‘masacrele’ efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile (sic) Ucrainei”, se arată în mesajul postat de Ambasada Rusiei în România, miercuri seară, pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Declarația diplomației ruse vine la câteva zile după ce cotidianul italian La Stampa a scris că Vladimir Putin ar fi fost operat de urgență, în noaptea de duminică spre luni.

Președintele rus ar suferi de o formă gravă de cancer și i s-ar fi făcut rău după 9 Mai, când a asistat la parada militară cu o pătură pe picioare și a părut să șchiopăteze.

Informațiile erau atribuite serviciilor secrete americane, însă oficialii de la Washington nu au comentat cu privire la posibila boala de care ar suferi Vladimir Putin.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private