vineri, martie 24, 2023

Fotomodelele arata exceptional in toate fotografiile care ajung la ochii publicului, in timp ce multe din celelalte femei par a fi tepene, nenaturale si chiar speriate in poze.

Exista, insa, mici ponturi de care se poate folosi oricine pentru a arata bine in poze.

 

Sfaturile privind cum sa arati bine in poze vin chiar de la modele cooptate in proiectul “Runway’s Models of the Runway”.

 

Te-ar mai interesa: Atenţie la ce veţi cumpăra din magazine! Produse c...

“A arata bine in fata camerei de fotografia tine, in primul rand, de increderea in tine. Daca te simti inconfortabil si chiar ridicol pozand, incearca sa faci asta de una singura in fata oglinzii acasa. Astfel vei descoperi si tu cateva pozitii care te avantajeaza si vei capata incredere in tine” – Alexis Broker

 

“Nu uita sa respiri. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile cand pozeaza este ca isi tin respiratia pentru a arata intr-un anumit fel. Ei bine, par tepene si fara viata. Asadar, respira si zambeste” – Monique Darton

 

 

Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ai intestinele pline de toxin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private