joi, octombrie 6, 2022

Brand-ul de promovare a produselor de înfrumusețare Dior, supermodelul italian devenit actor, Monica Bellucci este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase dive de la Hollywood.

Chiar și la vârsta de 47 de ani, frumusețea naturală și atracția ei sunt un motiv de invidie pentru multe femei din întreaga lume. Pare să devină mai frumoasă odată cu vârsta.

Pentru unii este ciudat, cum actrița și-a îngrijit personajul cu atâta atenție de-a lungul anilor, încât a deveni o pictogramă a modei în ochii tuturor. Frumusețea ei inegalabilă și atracția sa veșnic verde provin, desigur, din originea ei italiană. Cu toate acestea, ea nu a depus eforturi prea mari pentru a-și hrăni eleganța în măsura în care a putut.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

Frumusețea Monicăi Bellucci ascunde o serie de trucuri simple pe care orice femeie le poate urma acasă.

  1. Frumusețea naturală:

Monica Bellucci nu este una dintre acele frumuseți plastice. Frumusețea ei este naturală. Acesta este principalul secret pentru care pare să fie la fel de atrăgătoare în toate ținutele. Pare enigmatică chiar și fără magia Photoshop-ului. Cei care realizează ce este frumusețea naturală ar ști că nu machiajul o face  pe o femeie să arate frumoasă.

  1. Secretul părului sănătos

Monica Bellucci preferă să-și șamponeze părul de două ori pe săptămână, dar nu mai mult decât atât. În timp ce șamponează, în general, diluează șamponul cu apă pentru a reduce efectul alcalin al primului. În plus, ea evită să-și usuce părul pentru a-l menține natural și superb.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

  1. Menținerea pielii impecabile:

Bellucci crede că pielea frumoasă are cea mai mare importanță pentru a arăta frumoasă pe tot parcursul anului. Pentru a asigura acest lucru, își începe ziua făcând un duș generos dimineața. Este îndrăgostită de odorizantele răcoritoare ale feței care o mențin proaspătă și strălucitoare pe tot parcursul zilei.

  1. Mai puțin machiaj:

Monica Bellucci nu este o persoană adepta unui machiaj excesiv. Urăște machiajul puternic. La majoritatea evenimentelor, o vei observa cu un machiaj minim, ce duce spre natural. Ea se concentrează lucrând la ochii ei italieni mari și expresivi, care sunt trăsăturile ei atractive de bază.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

  1. Înot:

Deoarece nu este o persoană strict dietă, trebuie să depună un efort suplimentar pentru a-și stabili greutatea corporală. Înotul este exercițiul ei preferat și înoată aproximativ 45 de minute, 4 zile pe săptămână.

  1. Yoga:

De asemenea, Bellucci practică yoga în fiecare zi. Ea crede că yoga oferă plinătate corpului și minții.

  1. Dieta pentru controlul porțiilor:

Pentru a-și menține forma subțire, majoritatea frumuseților europene merg pe dieta de control a porțiilor. Bellucci nu este o excepție. Stilul de dietă îi permite să mănânce doar orice îi place, dar cu măsură.

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

  1. Apă:

A bea multă apă este un alt lucru bun pe care Bellucci îl urmărește ca constrângere regulată a dietei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private