Sari la conținut

Secretul Adinei Alberts. Cum se menține la 53 de ani: „Este o minune a naturii”

Dr. Adina Alberts
Sursa foto: arhiva doctorulzilei
Adina Alberts, despre uleiul de chimen negru

Secretul Adinei Alberts. Celebrul medic a dezvăluit, în cadrul unui interviu, cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat la 53 de ani.

“Sunt adepta echilibrului în toate. Și sunt atentă la semnalele pe care organismul mi le dă. Dacă el nu mai vrea îmbuibare, eu nu îl voi forța numai pentru că așa zic unii specialiști. Dacă aș mânca trei mese pe zi și două gustări, cred că aș avea o tonă și aș muri de scârbă față de propria-mi persoană.

Cel mai mare specialist pentru mine este organismul meu. Și dacă el vrea o masă pe zi sau o masă la două zile, uneori, eu atât îi voi da.

Clar! Și fiecare dintre noi ar trebui să învățăm să ne cunoaștem. Să interpretăm corect semnele pe care ni le da trupul, și să acționăm în consecință. Atât de simplu este totul.

Și chiar dacă specialitatea mea este chirurgia plastică sau tocmai de aceea, și am o carieră de 20 de ani în medicină estetică, vă spun cu mâna pe inimă că cel mai bun tratament al feței este peelingul cu prosospul umezit în apă caldă, urmat de un ser hrănitor de calitate. Și curățenia pielii”, spune Adina Alberts pentru UNICA.RO.

„Am un secret pe care îl voi dezvălui acum. De când l-am descoperit, nu am mai avut nevoie de medicamente”

Dr. Adina Alberts a dezvăluit în cadrul interviului unul dintre secretele sale și spune că de când l-a descoperit nu a mai avut nevoie de medicamente.

Mănânc mereu bio sau cel puțin asta încerc să fac. Nu există masă fără salată sau legume de tot felul. Evit grăsimile, pentru că nu le mai pot tolera. Am redus foarte mult aportul de carne.

Cred că sunt pregătită să devin lacto-vegetariană. Iar dulciuri consum de maxim două ori pe săptămână. Și am un secret pe care îl voi dezvălui acum, este vorba de ceaiul de cimbrișor care este nelipsit din viață mea. Este o minune a naturii.

De când l-am descoperit, nu am mai avut nevoie de medicamente care să mă ajute cu digestia, de genul săruri biliare sau enzime digestive. Nu mai am senzația de “gură amară” dimineața. Plus alte suplimente alimentare obținute din plante verzi”, mai spune Adina Alberts.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel