marți, mai 24, 2022

Rutina de dimineață a lui Marilyn Monroe poate fi considerată cheia trupului său perfect. Aceasta depinde de lucruri umitor de simple. În timp ce rutina de dimineață poate fi eficientă, rutina de seară a joacat un rol esențial în menținerea siluetei. Și se pare că cea mai frumoasă femeie a tuturor timpurilor a recunoscut că a existat ceva extrem de important în rutina ei zilnică.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să te îngrași. Iată ...

Secretul lui Marilyn Monroe. Nimeni n-ar fi bănuit. Ce făcea în fiecare dimineață

Care era secretul lui Marilyn Monroe, femeia după care și-a pierdut mințile junele președinte John F. Kennedy? Ce anume mânca MM de era așa sexy, apetisantă și dorită? Detalii despre alimentația ei a oferit însă chiar actrița, în numărul din septembrie 1952 al revistei Pageant.

„Sincer, niciodată nu mi-am considerat propria siluetă atât de excepțională. Până nu demult, rareori m-am gândit la ea”, a povestit Marylin, care printre altele a mai mărturisit și că: „niciodată nu mi-a păsat în mod deosebit de sporturile în aer liber” și „nu am nicio dorință de a excela la tenis, înot sau golf”.

Te-ar mai interesa: Cum se manifestă hipotiroidismul la copii și cât d...

Actress Marilyn Monroe.

Somnul de frumusețe, un mit?

„Niciodată nu m-am obosit cu exercițiile fizice. Acum îmi petrec cel puțin 10 minute în fiecare dimineață făcând exerciții cu greutăți mici. Am propriile exerciții, pentru mușchii pe care doresc să îi mențin fermi, și știu că sunt potrivite pentru mine pentru că le simt cum pun în joc mușchii potriviți în timp ce fac exerciții”, a mai spus actrița, la un moment dat, pentru Vogue.

Te-ar mai interesa: Rețineți data de 29 Iunie. Astrolog: Moment bun pe...

Cât despre dietă? „Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar eu nu cred că este așa. Dimineața încălzesc o ceașcă de lapte pe plita pe care o țin în camera mea de hotel. Când este fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau. Completez cu o pastilă de multivitamine”, a povestit Marilyn Monroe.

„În fiecare seară mă opresc la piața din apropierea hotelului meu și iau o friptură, cotlete de miel sau ficat, pe care le prăjesc în cuptorul electric din camera mea. De obicei, mănânc patru sau cinci morcovi cruzi împreună cu carnea, și atât. Cred că sunt pe jumătate iepure, nu mă plictisesc niciodată de morcovi cruzi… Cred că este un lucru bun că mănânc simplu în timpul zilei”, a mărturisit diva.

Te-ar mai interesa: Profesorul Constantin Dulcan: „Tot ceea ce facem r...

Există ceva extrem de important în toată rutina ei zilnică. Evita orice i-ar fi putut tulbura somnul.

„Prin natura mea, presupun că am o dispoziție languroasă. Urăsc să fac lucrurile într-o atmosferă grăbită, tensionată, și îmi este practic imposibil să mă ridic din pat dimineața. În funcție de activitățile mele, dorm între cinci și zece ore în fiecare noapte. Încerc să evit orice mi-ar putea tulbura somnul, căci acesta este foarte important”!

Te-ar mai interesa: Ce efect au energizantele asupra creierului nostru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private