vineri, august 19, 2022
    Din cuprinsul articolului

Într-un interviu acordat revistei WSJ Magazine, celebra actriță – Sharon Stone și-a dezvăluit secretele care o mențin într-o formă de invidiat și la vârsta de 63 de ani.

Deși este cel mai bine cunoscută pentru rolurile sale iconice din blockbuster-urile din anii 1990, cum ar fi atrăgătoarea asasină Catherine Tramell în Basic Instinct și focoasa Ginger McKenna, dependentă de droguri în Casino, Stone este, de asemenea, compozitor  de ani de zile (la începutul acestui an, ea și cântăreața Hayley Sales a lansat balada „Never Before”). În timpul pandemiei, aceasta s-a întors la pictura în acuarelă, un hobby pe care l-a dezvoltat ca studentă la Universitatea Edinboro din Pennsylvania. De asemenea, a scris o carte tip memorie sinceră și vulnerabilă, The Beauty of Living Twice, publicată în martie și numită după capitolul vieții sale care a început în 2001 după ce a supraviețuit unei hemoragii cerebrale și unui accident vascular cerebral care i-au pus viața în pericol.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

În cadrul unui interviu, frumoasa actriță și-a dezvălui secretele care o mențin într-o formă de invidiat la vârsta de 63 de ani.

Sharon Stone își începe ziua cu fructe. „La mic dejun, combinația mea preferată este cea de pepene roșu cu brânză feta și mentă, puțin ulei de măsline, sare și piper. De obicei mănânc și o bucată de pâine fără gluten și beau un ceai de plante”, a povestit actrița pentru WSJ Magazine.

„În perioada Covid … am început să îmi dau seama de diferite lucruri pe care să le fac pentru mine. Cred că genuflexiunile sunt cu adevărat importante. Dacă faci genuflexiuni în fiecare zi, asta îți definește întregul corp. Am făcut arte marțiale când eram tânără. Nu m-am antrenat de zeci de ani, dar îmi place să dau cu pumnii în sac, a spus Stone.

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

De multe ori se îndreaptă spre piscina ei din curtea conacului din Beverly Hills, pe care l-a cumpărat cu zeci de ani în urmă.

„Îmi place foarte mult să înot și consider că este un antrenament general excelent pentru mine, care funcționează cu adevărat pentru corpul meu în general. Îmi place să stau în plank și fac concursuri cu fiii mei pentru a vedea cine poate să facă planking mai mult”, a completat Sharon.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

 

Băile cu arnică și sare de la Marea Moartă o ajută să învingă orice dureri, indiferent că sunt cele de cap sau de mușchi. Dacă are probleme cu stomacul, bea ceaiuri de mentă, lămâie și ghimbir. „Sunt foarte blândă cu mine și în privința lucrurilor pe care le folosesc”, a concluzionat starul din Basic Instinct.

 

Foto: Getty Images, Profimedia

Te-ar mai interesa: Poliomielita, risc de reapariție după trei decenii...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private