luni, martie 8, 2021

Frumoasa actriţă recunoaşte că îi plac dulciurile şi că este atât de leneşă încât nu s-ar da jos din pat pentru a merge să alerge decât dacă ar şti că ar pierde vreun rol.

Are însă câteva trucuri cu ajutorul

cărora reuşeste să se menţină mereu în formă şi să nu se îngraşe nici măcar un gram.

Marele secret al siluetei sale este apa cu oţet. ,,O dată pe săptămână beau 250 ml apă şi 50 ml oţet”, a declarat Megan, care a completat că este important să nu modificaţi cantitatea de oţet. „Faptul că măriţi cantitatea de oţet nu garantează că măriţi numărul de kilograme pierdute. Dimpotrivă. Vă veţi face rău, deoarece oţetul vă poate afecta stomacul. Mergeţi la un medic înainte de acest regim”, a mai adăugat actriţa.

Nu consumă niciodată lactate

Megan este o adeptă a mâncărurilor raw sau vegan

şi nu consumă deloc lactate. „Un sfat pe care mi l-a dat bunica mea, şi pe care îl urmez cu sfinţenie, pentru că am văzut că la ea a dat roade, este acela de a nu bea lactate. Ştiu că sună ciudat, dar prefer un pahar cu apă plată cu lămâie decât unul cu lapte, cu sana sau cu iaurt”, a declarat actriţa din „Transformers”.

Alimentele pe care le consumă cu regularitate sunt: alunele, migdalele neprăjite, peştele slab şi ouăle fierte. Mănâncă de cinci ori pe zi, fără alte gustări intermediare între mese. De asemenea, ia cu regularitate suplimente de untură de peşte.

Este adepta dietei Paleo,

cunoscută şi sub numele de dieta paleolitică sau a omului cavernelor. Acest regim presupune că oamenii trebuie să mănânce doar alimente crude, fierte sau prăjite fără a fi preparate industrial.

Printre alimentele interzise se numără: zahărul, sarea, cerealele, legumele sau fructele cultivate, lactatele, cafeaua şi alcoolul. În ceea ce priveşte anumite legume, precum cartoful, consumul lor este limitat, deoarece între timp aceste legume au fost modificate genetic. Alţi actori adepţi ai acestei diete sunt Mel Gibson şi Matthew McConaughey.
Motivul pentru care actriţa este adepta dietei Paleo

are legătură şi cu faptul că urăşte să stea în bucătărie. „Decât să gătesc, mai bine mor de foame. Sunt în stare să nu mănânc săptămâni întregi decât să merg în bucătărie şi să mă apuc să gătesc ceva. Dieta Paleo mi se potriveşte la fix”.

Practică Pilates

Din când în când, tânăra practică Pilates. „Trebuie să fac şi eu ceva pentru a-mi tonifia muşchii. Şi cea mai uşoară variantă mi se pare mie că ar fi exerciţiile Pilates. Măcar am avantajul că îmi permit un antrenor personal, care vine acasă la mine de trei ori pe săptămână. Aş face şi câteva exerciţii cardio dacă nu aş fi atât de leneşă”,

a declarat, amuzată, Megan.

 

Ultimele stiri

Parteneri