sâmbătă, iulie 2, 2022

Secretul tinereții pare să fie mișcarea. Nahida Abden, o femeie în vârstă de 88 de ani arată incredibil de bine pentru vârsta ei. E instructor de fitness și spune că s-a apucat de sport la 50 de ani din cauza unor dureri de genunchi, potrivit dwstories. 

”Am început să fac sport când medicul mi-a spus că pot scăpa de dureril de genunchi făcând mișcare. Prima dată când am ajuns la sală eram foarte timidă. Am mers împreună cu cumnatul și cu nepotul meu. A fost dificil la început, stăteam cât mai în spate. De fiecare dată când instructorul ne cerea să facem ceva, eram foarte timidă,” povestește Nahida.

Te-ar mai interesa: Simptome de deficit de vitamina B12: semnul de ave...

Secretul tinereții e mișcarea

Cu toate că a fost greu la început, a continuat să facă sport până când a devenit ea însăși instructor. De atunci a început să ajute, la rândul ei, alte femei să se mențină în formă.

Soțul Nahidei a murit în urmă cu mai bine de 40 de ani și nu s-a recăsătorit niciodată. Are patru copii, dintre care cel mai mare are 60 de ani. Cu toții trăiesc în străinătate.

”Pentru toți cei care cred că s-au născut ca să mănânce, să bea, să muncească, să doarmă și să fie epuizați, acest lucru este foarte greșit. Sportul te ajută să descoperi că se adaugă ceva la această viață” a adăugat ea.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Iată ce trebuie știut despre ALGOCALMIN...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private