miercuri, iunie 16, 2021

Secretul tinereții pare să fie mișcarea. Nahida Abden, o femeie în vârstă de 88 de ani arată incredibil de bine pentru vârsta ei. E instructor de fitness și spune că s-a apucat de sport la 50 de ani din

cauza unor dureri de genunchi, potrivit dwstories. 

”Am început să fac sport când medicul mi-a spus că pot scăpa de dureril de genunchi făcând mișcare. Prima dată când am ajuns la sală eram foarte timidă. Am mers împreună cu cumnatul și cu nepotul meu. A fost dificil la început, stăteam cât mai în spate. De fiecare dată când instructorul ne cerea să facem ceva, eram foarte timidă,” povestește Nahida.

Secretul tinereții e mișcarea

Cu toate că a fost greu la început, a continuat să facă sport până când a devenit ea însăși instructor. De atunci a început să ajute, la rândul ei, alte femei să

se mențină în formă.

Soțul Nahidei a murit în urmă cu mai bine de 40 de ani și nu s-a recăsătorit niciodată. Are patru copii, dintre care cel mai mare are 60 de ani. Cu toții trăiesc în străinătate.

”Pentru toți cei care cred că s-au născut ca să mănânce, să bea, să muncească, să doarmă și să fie epuizați, acest lucru este foarte greșit. Sportul te ajută să descoperi că se adaugă ceva la această viață” a adăugat ea.

 

Ultimele stiri

Parteneri