miercuri, martie 29, 2023

La 83 de ani, Irina Loghin, una dintre cele mai mari voci ale muzicii populare din România, arată și se simte impecabil! Iubita artistă dezvăluie propriile secrete care au ajutat-o să se mențină în toți acești ani.

Irina Loghin susține că de peste 40 de ani urmează un stil de viață cât mai sănătos. Atât alimentația, cât și exercițiile fizice sunt puse pe primul loc atunci când vine vorba de sănătatea artistei.

Te-ar mai interesa: Dormi mai mult de 8-9 ore? Află care sunt efectele...

Cântăreața susține că dieta se bazează pe produse cât mai naturale și cât mai puțin procesate. Cruditățile, peștele și alimentelele de origine naturală sunt elementele principale ale alimentației zilnice.

De asemenea, Irina Loghin susține că mișcarea este esențială pentru sănătatea noastră, indiferent de vârstă. De fapt, aceasta este foarte importantă pentru a ne menține în formă. La 83 de ani, artista are o condiție fizică de invidiat!

Irina Loghin dezvăluie secretele tinereții veșnice!

La 83 de ani, artista are un stil de viață foarte sănătos, care se bazează mult pe alimentația sănătoasă, dar și pe sport.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru glicemie crescută: 2 semne pe c...

Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, dezvăluie Irina Loghin, în cadrul unui interviu Antena 3.

Alimentul la care a renunțat de peste 40 de ani

Irina Loghin dezvăluie că a renunțat la carne de peste 40 de ani. Ea recunoaște că mănâncă pui foarte rar, dacă se află în deplasare și nu are altă alternativă. De asemenea, ea nu mănâncă niciodată carne de porc. Alimentația artistei cuprinde pește și multe crudități.

Te-ar mai interesa: OMS revizuiește recomandările de vaccinare împotri...

De obicei eu nu gătesc porc. Carnea este departe de mine, am renunțat la carne. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne. Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar şi nu-l mănânc cu plăcere nici pe acela. Când nu am încotro, când sunt în deplasare.

Acasă fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate crudități, ghiveci de tot feluri de legume. Un fin ne face cozonacul. Pe masă aveam nelipsitele sarmale de pește. Pentru restul familiei fac și de porc, dar eu cu Irinuca nu servim din astea. Ne simțim bine cu ale noastre cu care ne-am învățat de zeci de ani”, adaugă Irina Loghin.

Te-ar mai interesa: Până la cer și înapoi! Asociația Blondie: șansă la...

Trucul care o ferește de orice boală

De asemenea, Irina Loghin spune că se ferește de orice boală cu ajutorul unui ceai, pe care îl bea în fiecare dimineață. De asemenea, artista susține că dieta bogată în crudități îi întărește sistemul imunitar.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a mai spus artista.

Te-ar mai interesa: Leacul simplu și natural care te scapă de infecții...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private