Sari la conținut

Secretul unei cântărețe care a depășit pragul de 50 de ani. E ieftin și îi crește imunitatea!

 Specialiștii au atras în repetate rânduri atenția că o imunitate crescută a organismului ne ajută mult mai mult în fața oicărei infecții. Puțini știm, însă, că există un remediu secret care te ajută să  îți crește imunitatea. Rețeta a fost dezvăluită de Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, marea doamnă a scenei românești, reușește să se mențină frumoasă, perfectă și fără vârstă. Aceasta a depășit pragul de 50 de ani și a mărturisit că remediile naturale o ajută să își menține un sistem imunitar puternic.

Secretele divulgate de Sofia Vicoveanca pentru o sănătate de fier

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, potrivit ego.ro.

În plus, celebra cântăreață a dezvăluit și cum ține răgușeala la distanță, având un remediu special și pentru asta.

„O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”

”Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca pentru sursa citată mai sus.

Sofia Vicoveanca plină de energie

Astfel, Sofia Vicoveanca este la fel de energică, de plină de viață, ca în anii de debut. Chiar dacă a împlinit 80 de ani, marea marea doamnă a scenei românești nu păcălește publicul cu înregistrări, deși ar putea foarte bine să o facă, la fel cum procedează foarte mulți dintre artiști români, potrivit  playtech.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel