Sari la conținut

Semnarea contractului pentru finalizarea cladirii fostului Spital Municipal Bacău finantat prin PNRR

Vineri, 23 iunie, la Centrul de Afaceri si Expozitii va avea loc semnarea contractului finantat prin PNRR – „Finalizare proiectare și execuție Pavilion Municipal Bacău și integrarea în ansamblul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău” .

La eveniment vor participa ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, europarlamentarul Dragos Benea si presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea.

Finalizarea cladirii fostului Spital Municipal a devenit o certitudine in luna ianuarie, dupa ce proiectul de peste 46 de milioane de euro a fost aprobat la finantare prin PNRR. Acesta s-a situat pe locul 4 dintr-un total de 27 de proiecte eligibile, potrivit ziarului local Bacau.net. Va reamintim ca in acest moment sunt functionale etajele 4 si 5 si parterul, ca sectie de boli infectioase.

Print aceasta finantare europeana se vor finaliza si restul etajelor – 1, 2 si 3 – astfel ca fostul Spital Municipal va fi functional in totalitate si va intra in componenta ansamblului Spitalului Judetean Bacau. Proiectul a fost depus de Consiliul Judetean Bacau.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel