luni, decembrie 5, 2022

Vorbeşte la telefon din baie, nu îi cunoşti prietenii şi îşi ţine ascunse parolele de la conturile pe care le deţine pe reţelele de socializare – acestea sunt doar câteva semne că partenerul de viaţă te înşală, spune Maxwell Billieon, autorul cărţii „Death of the Cheating Man”

Potrivit lui Maxwell Billieon, citat de msn.com, care se recomandă drept un „mare infidel vindecat”, semnele că partenerul de viaţă înşală sunt, adesea, atât de simple încât pot trece neobservate. În cartea sa, acesta identifică opt astfel de semne despre care spune că, dacă sunt luate în seamă, ar putea duce la evitarea unor tensiuni în cuplu.

Te-ar mai interesa: Medic: ”Cătina este un medicament!” Crește imunita...

Unul dintre semne face referire la posibilitatea de a răspunde instant la un apel pe telefonul partenerului. Dacă acesta interzice în mod repetat accesul la telefonul său mobil şi nu îţi permite să răspunzi atunci când nu este în preajmă, ar putea să îţi ridice semne de întrebare cu privire la fidelitatea sa.

Un alt semn că te înşală este acela că partenerul poartă unele conversaţii telefonice din locuri mai puţin obişnuite, precum baia. Acest loc îl ajută atât să ţină departe zgomotele din casă, făcute de membrii familiei, cât şi să îi împiedice pe aceştia să îi asculte conversaţia.

Te-ar mai interesa: Dorica Dan: Peste 5.500 de boli rare nu au cod, nu...

Un soţ mândru de tine nu te ţine ascunsă, ci te prezintă colegilor, prietenilor şi îi face plăcere să petreacă timpul alături de tine. Însă, dacă acesta evită să meargă cu tine la întâlnirile cu prietenii şi nu i se pare necesar să îi cunoşti colegii, ai putea să interpretezi aceste acţiuni drept semne de infidelitate.

„Orice persoană fidelă doreşte ca familia să îl cunoască pe cel sau pe cea cu care formează un cuplu. Este vorba despre «simţul proprietăţii». Dacă, după o perioadă de relaţie, nu dă semne că şi-ar dori să îi cunoşti familia, înseamnă că în viaţa sa ar putea exista altcineva considerat demn de acest lucru”, mai spune Maxwell Billieon.

Te-ar mai interesa: Mini accident vascular cerebral: cum îl recunoaște...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private