joi, octombrie 6, 2022

Corpul uman arata, prin diverse semne, ca sufera di diverse afectiuni care ar putea sa fie destul de grave. In acest sens, in cazul cancerelor, organismul poate trage o serie de semnale de alarma care ar trebui sa va puna pe ganduri.

Aceste simptome, descrise mai jos, sunt de cele mai multe ori cauzate de alte boli, insa in cazul in care apar este nevoie sa fie consultat un medic pentru a sti originealor.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

Durerile in piept si tusea persistente

Durerile in piept si tusea care persista denota o stare acuta severa, in mod normal. Insa, tusea persistenta si raguseala pe termen lug pot denota existenta unui cancer la nivelul faringelui sau esofagului.

Aparitia de noduli

Diversii noduli care apar pe corp trebuie consultati DE URGENTA de medic. Nodulii de pe torace pot indica inceputul unui cancer mamar iar nodulii care apar in zona gatului poate semnala un cancer tiroidian. Oricum, nu va impacientati si consultati un medic inainte de a trage concluzii.

Sangerarile spontane

Prezenta sangelui in urina, in tuse, sangerarea intre menstruatii sau prezenta sangelui in materia fecala ar trebui sa traga un semnal de alarma. Medicul trebuie consultat de urgenta, avand in vedere ca astfel de sangerari pot indica diveerse tipuri de cancere, precum cel de endometru sau ovarian.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private