joi, decembrie 9, 2021

Infarctul miocardic sau atacul de cord pot fi, sustin medicii, prevazute datorita unor semne car, desi sunt diferite de la barbati la femei, ar putea trage un semnalde alarma.
Asadar, felul in care corpul femeii se comporta si schimbarile pe care le suferaar putea denota ca acea semeie este in pericol de a face un ifnarct.
Asadar, iata o serie de semne care arata clar ca esti in pericol de infarct, la femei
Potrivit medicilor, peste 70% dintre femeile care sufera un atac de cord sufera de oboseala extrema. Mai precis, ele se simt brusc epuizate chiar si dupa cele mai mici eforturi
Un alt semn care ar trebui sa traga un semnal de alarma este greutatea de a adormi. Un studiu recent a concluzionat faptul ca peste jumatate dintre femeile care au suferit infarct miocardic au avut probleme mari cu o perioada inainte de atacul de cordin a adormi.
Alte semne ale atacului de cord sunt diversele puncte de durere situate de obicei in spate, la umar, la gat sau la ureche, in cazul femeilor. Totodata, durerile usoare ale gatului, maxilarului sau presiunea in stern sunt semne care prevestesc un atac de cord.

Te-ar mai interesa: Restaurantele, deschise de Crăciun și Revelion? Ce...

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri