Sari la conținut

Semnele apocalipsei prevestite de cei mai mari preoți ai României: Arsenie Boca, Ilie Cleopa și Ilarion Argatu

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
profeţia care dă fiori

Cei mai cunoscuți profeți ai României, încărcați cu dar duhonivesc și care au îndrumat de la oameni simpli, la personalități marcante ale țării, au prezis cel mai de temut moment al omenirii: Apocalipsa.

Sfârşitul lumii în viziunea părintelui Ilie Cleopa: „Bomba cu neutroni va distruge omenirea în cinci luni”

Părintele Cleopa și-a petrecut viața slujind la Mănăstirea Sihăstria din județul Neamț. Marele părinte se referea la progresele tehnologice ca la una din minunile răului.

”Când vei vedea că din paie uscate de grâu îţi face pâine proaspătă şi, din viţă uscată de vie, îţi face să curgă vinul cel mai bun. Vor face multe minuni cu puterea satanei, încât cei care nu sunt întemeiaţi în credinţă vor zice: Măi, ăştia sunt de la Dumnezeu!”, se arată într-una dintre aceste profeţii consemnată în cuvântul-ortodox.ro.

Părintele a profeţit Apocalipsa care va veni în urma unui război neutronic.

„Nu vor vătăma copacii, nici florile, nici răsadurile şi nici ierburile. Ci numai pe oameni cinci luni de zile îi va vătăma. Atât o să dureze războiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai să te poţi păzi nici în casă, nici în beci, nici în apă, nicăieri, nicăieri. Unde te-a ajuns… distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fraţii mei”, spunea părintele Ilie Cleopa.

Cum a prezis părintele Ilarion Argatu sfârşitul lumii: „Oamenii îşi vor vinde sufletul, vor dispărea dragostea şi mila”

”Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi”, profeţea preotul.

Duhovnicul de la Cernica spunea că a avut o viziune privind sfârşitul lumii.

”Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni.

Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu.

Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometri. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul.

Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur”, profeţea părintele Argatu.

Părintele Arsenie Boca, despre Apocalipsă: „România va fi înconjurată de flăcări”

Pentru Arsenie Boca, sfârşitul lumii va veni odată cu progresele ştiinţifice şi cu uitarea credinţei. ”Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, descria Sfântul Ardealului într-una dintre profeţiile sale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.