Sari la conținut

Semnificaţia simbolurilor. Ce înseamnă când visezi un cutremur cu magnitudine mare?

sursa foto: capital.ro

Un cutremur induce senzaţii de frică şi panică intensă, iar pentru cei care trec printr-o astfel de experienţă poate reprezenta chiar o traumă la nivel psihologic.

În plan oniric, atunci când visezi un cutremur este foarte important să ţii cont de locaţia în care te afli, oamenii cu care eşti şi mai ales starea ta de spirit sau mai exact – cât de frică îţi este.

Perioadă vulnerabilă la nivel emoţional

Dacă visezi un cutremur de pământ și te înfricoșezi, atunci în viața reală s-ar putea produce o schimbare în bine în viața ta, vei primi vești foarte bune care îți vor da un impuls imens să schimbi ceva.

Mai mult decât atât, ţinând cont de magnitudinea cutremurului acesta indică faptul că este posibil să se petreacă anumite schimbări bruşte în viaţa ta asupra cărora nu vei putea prelua controlul. Ritmul vieţii tale poate fi dat peste cap şi te poţi trezi într-o vâltoare de evenimente cărora nu vei ştii cum să le faci faţă.

Ce înseamnă când visezi un cutremur cu magnitudine mare?

Dacă în vis cutremurul este mic, atunci este semn că vei avea parte de o întâmplare care va părea mai tragică decât este de fapt. Este posibil să te sperii degeaba, însă abia la final vei realiza că ai trecut prin nişte emoţii prea mari fără rost.

În schimb, dacă visezi că simți un cutremur puternic de pământ, atunci așteaptă-te la schimbări bruște și mari, ceva se va întâmpla în curând și te va forța să îți schimbi poziția socială sau personală. Potrivit semnificaţiei visurilor, urmează modificări de conștiință sau o schimbare dramatică de atitudine.

Dacă visezi că în timpul cutremurului totul se dărâmă în jurul tău, clădirile colapsează și se sfărâmă, atunci în realitate te-ai putea aștepta la niște schimbări serioase în planul profesional.

sursa foto: arhiva doctorul zilei

Ce înseamnă când visezi cutremur şi ploaie?

Atunci când visezi cutremur şi ploaie, dat fiind că sunt asociate două simboluri din natură, este semn că în viaţa ta pot apărea anumite schimbări pe care nu le vei accepta aşa de uşor.

Ploaia este şi ea un simbol al stării prin care psihicul trece la momentul visului şi care este asociat de regulă cu tristeţea şi angoasa şi de aceea atunci când apare în vis alături de cutremur asta înseamnă că vor avea loc anumite evenimente care te vor solicita foarte mult din punct de vedere psihic şi nu vor trece fără să lase urme asupra ta.

Controlul emoţiilor – echilibru şi stabilitate

Nu este obligatoriu ca un cutremur să fie un simbol negativ şi nu de fiecare dată când visăm un astfel de scenariu este musai să se întâmple ceva în planul fizic sau în realitatea imediată.

Există şansa ca schimbările să aibă loc în sufletul nostru sau adânc în conştiinţa noastră şi să le vedem manifestarea mult mai târziu.

Dacă visezi că simţi un cutremur puternic şi reuşeşti să îţi păstrezi echilibrul atunci o să te bucuri de stabilitate în viaţă indiferent ce te-ar aştepta sau prin ce evenimente mai neplăcute vei trece la un moment dat.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: