Sari la conținut

Ce semnificație numerologică are inițiala numelui tău

numerolog
Sursă foto: captură video Vorbește Lumea
Inițiala numelui este „ceea ce descrie inițiativa pe care o are omul, în general” susține Eduard Agachi

Din cuprinsul articolului

Numele nostru este simbolul care ne reprezintă și ne predispune pe parcursul întregii vieți, susține numerologul Eduard Agachi. Conform specialistului, atunci, când ne gândim la o persoană, o raportăm la numele acesteia, căruia îi atribuim anumite însușiri. Dincolo de acestea, există o interpretare obiectivă dată de componența literelor ce compun fiecare nume.

Astfel că, fiecare literă are un corespondent într-o cifră, iar prima literă a numelui este extrem de importantă, susține specialistul. Inițiala numelui este „ceea ce descrie inițiativa pe care o are omul, în general” susține Eduard Agachi. Acesta mai spune că inițiala numelui „corespunde cu tipul nostru de mentalitate, cu preconcepțiile noastre, cu modul în care gândim, vedem și ne raportăm la lume.”

Inițiala numelui, conform numerologiei

Cifra 1. Acesteia îi corespund inițialele A, J, S. Conform numerologului, oamenii, ale căror nume încep au aceste inițiale, vin cu inițiativa și, de obicei, sunt urmați de alții. Aceștia sunt oamenii care vor fi căutați de alții pentru sfaturile lor și pentru a primi ghidare de la ei.

Cifra 2. Acestei cifre îi sunt destinate inițialele B, K, T.  Cifra 2 ar aparține omului îndoielnic, al celui care se răzgândește ușor sau care face un pas în spate pentru a se mai gândi încă o dată.

Cifra 3. Aici intră inițialele C, L, U. Cifra 3 este o cifră atractivă, care deși absoarbe, îi place să și ofere înapoi, susține specialistul în numerologie. Aceste persoane trebuie să știe să gestioneze bine ceea ce oferă, pentru a avea parte de un feedback pozitiv.

Cifra 4. Inițialele care corespund acestei cifre sunt: D, M, V. Persoanele cu cifra 4 caută simetria și echilibrul.Totodată, au tendința de a-și stabili niște limite și o lume proprie în care se vor simți confortabile.

Cifra 5. Acesteia îi corespund inițialele: E, N, W. Cei care au aceste inițiale sunt niște nonconformiști, care nu respectă reguli.

Cifra 6. Este cifra cu respondenți ițialele F, O, X, ce sunt litere ale armoniei și echilibrului.

Cifra 7. Cu corespondent în literele G, P, Y, care aparțin persoanelor spirituale, ce au o latură mai ascunsă și pe care trebuie să o păstreze așa.

Cifra 8. Este destinată celor cu nume ce încep cu literele H, Q, Z, ce aparțin persoanelor cărora le place să domine.

Cifra 9. Aparține persoanelor cu inițiala numelui I și R. Acestea sunt persoanele revoluționare care își doresc să schimbe lumea și să aducă ceva nou, conform numerologului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel