duminică, ianuarie 23, 2022

Bărbaţii şi femeile, fie că au 18, fie că au 80 de ani nu sunt niciodată prea bătrâni ca să înveţe noi trucuri pentr a-şi creşte performanţele sexuale.

Benficiile unei partide de sex sunt cunoscute – îmbunătăţeşte sistemul imunitar, reduce stresul, reduce riscul atacurilor de inimă.

Munca, timpul limitat, agitaţia din timpul zilei, toate acestea pot scade dorinţa sexuală. Iată trucuri, dovedite ştiinţific, că ajută la creşterea libidoului

Te-ar mai interesa: Cancerul înfricoșător care apare fără niciun simpt...

1. Complimentează pentru sex oral

Un studiu publicat în Journal of Adolescent Health a ajuns la concluzia că oamenii care comunică şi empatizează unii cu ceilalţi au mult mai multă stimă de sine, iar empatia a fost legată de o mai mare dorinţă sexuală. Autonomia a fost asociată cu frecvenţa orgasmelor pentru bărbaţi în timp ce stima de sine crescută a fost legată de plăcerea de a oferi sex oral. Astfel, un compliment face diferenţa

2. Transpiră pentru partenera ta

Bărbaţii pot să sară peste parfum, cel puţin în dormitor. Un studiu publicat în The Journal of Neuroscience, a ajuns la concluzia că mirosul fad de transpiraţie al bărbaţilor influenţează hormonii sexului opus făcându-l automat pe bărbat mai atrăgător.

Te-ar mai interesa: Un efect post-infecție mai puțin cunoscut. Nimeni ...

3. Baie de soare pentru niveluri mari de testosteron

Un studiu publicat în Journal of Endocrinology demonstrează că o baie de soare nu este benefică doar pentru organism, ci şi pentru dorinţa sexuală. S-a descoperit că vitamina D, care se activează când este expusă la soare, creşte nivelurile de testosteron în cazul bărbaţilor. Vitamina D creşte în timpul verii şi scade toamna, din pricina intensităţii solare

Te-ar mai interesa: Cum procedezi dacă testul este negativ, dar simpto...

4. Mâncarea picantă

Tot peste a creşte nivelul testosteronului şi a libidoului trebuie să consumăm mâncare picantă. Nivelul de capsacina este legat de comportamentul social al bărbatului în dormitor. Cu cât consumă mai multă capsacină cu atât comportamentul acestuia va fi mai dominant, agresiv şi dezinhibat.

5. Urmăreşte un film de groază

Când ne este frică, corpul nostru este dominat de două senzaţii – cea de foame şi cea sexuală, din cauza mecanismului psihologic denumit instinct de supravieţuire. Nevoie de bază ale omului sunt satisfacerea foamei şi împlinirea sexuală, de aceea, dacă urmăreşti un film de groază de intensitate medie, prietena ta va fi mult mai receptivă la o noapte de sex.

Te-ar mai interesa: Stai bine cu inima? Află în 30 de secunde cu acest...

6. Poartă şosete pentru a ajunge la orgasm

Femeile şi bărbaţii care au circulaţie sângelui deficitară au şanse mult mai mici să ajungă la orgasm. Într-un experiment publicat în 2011, subiecţii care au stat în camere unde temperatura era joasă au atins orgasmul în proporţie de 50%, pe când atunci când li s-au oferit şosete, performanţa a crescut la 80%

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private