miercuri, octombrie 27, 2021

 Potrivit studiilor, cel mai bun moment pentru sex este dimineaţa, mai ales că o partidă de amor la primele ore din zi te poate energiza mai tare decât o ceaşcă de cafea.

Chiar și medicii recomandă

sexul matinal de aproximativ trei ori pe săptămână deoarece:

–        Reduce riscul de atac de cord și îmbunătățește activitatea întregului aparat circulator. ,,Sexul creşte fluxul sângelui, iar două partide de amor pe săptămână reduc la jumătate ricul atacului de cord”, explică dr, Desmond Ebanks de la Univeristatea Wilkes, Pennsylvania

–        Poate înlocui cu succes exerciţiile cardio menţinându-te în formă. Datorită faptului că dimineata amandoi ai mai multă energie, partida de sex va fi mai intensă, şi astfel vei arde mai multe calorii. Cam 200 in 30 de minute.

–       

Te binedispune. ,,Din punct de vedere psihologic, sexul are numeroase beneficii, reducând stresul şi îmbunătăţind sănătatea mintală”, explică sihologul Patricia Tan.

–        Dacă faci sex dimineața, mintea ta va fi mult mai alertă pe tot parcursul zilei. Acest lucru se întâmplă în urma stimulării nervoase puternice, care accelerează activitatea cerebrală.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri