vineri, ianuarie 27, 2023

Data de 30 Noiembrie marchează o zi importantă pentru credincioșii din România: se serbătorește Sfântul Andrei. Cu această ocazie, îi sărbătorim și pe cei care poartă acest nume sau derivate ale acestuia.

Aproape 720.000 de romani, dintre care 368.523 bărbați si 349.079 femei, își sărbătoresc onomastica de ziua Sfântului Apostol Andrei.

Pentru a știi care sunt toți sărbătoriții acestei zile, pentru a nu rata pe cineva mai jos sunt câteva nume derivate din numele Andrei: Andreea, Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei cărora niciun bărbat nu le poa...

Mesaje în zile de sărbătoare pentru cei ce sărbătoresc Sfântul Andrei

Hai noroc, de la distanţă, COVID să te ocolească!

Nu vă sfiiţi să adaptaţi urările la spiritul pandemic al vremii. În fond, românul a ştiut să facă mereu haz de necaz. Iată căteva variante de urări

 • Hai noroc de la distanţă, bea un vin şi pune-ţi mască!
 • Hai noroc de la distanţă, COVIS să te ocolească!
 • (În cazul în care e cineva pe care l-a lovit năpasta) Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi anticorpi! La mulţi ani!
 • Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Zile senine şi fericire

 • Iți doresc sa mergi pe un drum numit viată, sa te împiedici de un ciob numit noroc, sa cazi într-o prăpastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La mulți ani!
 • Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!
 • Iți urez “La mulți ani” pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei sa își coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericire si liniște interioara!
 • In aceasta zi minunata, eu iți doresc sa-ti trăiești viată astfel încât sa nu-ti para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toata inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.
 • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!
 • Andrei sa te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!
 • De ziua numelui iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private