Sari la conținut

Sfârșitul familiei regale? Profeția lui Nostradamus care indică „dispariția” lui Kate Middleton

Kate Middleton
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Sănătatea lui Kate Middleton este în continuare sub semnul întrebării în jurul familiei regale britanice. După ce a suferit o operație abdominală în ianuarie, ea nu s-a afișat în public și chiar a împărtășit o fotografie cu copiii ei cu mai multe greșeli de editare.

Lipsa lor de apariție la evenimente sau în postările de pe rețelele de socializare, împreună cu fotografia trucată împărtășită oficial de cuplul regal a atras atenția și a devenit un scandal internațional.

Toată lumea se întreabă unde este Kate Middleton. În lipsa unor informații oficiale din partea Casei Regale Britanice, au existat multe speculații cu privire la locul în care se află și la starea ei de sănătate, mulți susținând că ar putea fi moartă, existând o teorie conform căreia Nostradamus ar fi prezis acest lucru.

Predicția lui Nostradamus despre Kate Middleton

Tot felul de teorii au devenit virale pe rețelele de socializare, încercând să facă lumină și să explice absența publică a soției prințului William. Unele dintre ele sună foarte nebunește, însă una a ieșit în evidență: predicția lui Nostradamus despre dispariția lui Kate Middleton.

Un utilizator a dezvăluit, într-un thread interesant de pe X (fostul Twitter), că profetul francez a prezis acest eveniment în urmă cu 500 de ani: „Un om care nu s-a așteptat niciodată să devină rege va prelua tronul”.

Predicția celebrului profet a fost inițial legată de posibila urcare pe tron a prințului Williams după moartea reginei Elisabeta a II-a. Cu toate acestea, când tatăl său, Charles al III-lea, a preluat tronul, a fost exclusă această variantă. De la scandalul din jurul lui Kate, profeția a luat o altă turnură, iar mulți cred că direcția și momentul se referă la Harry, fiul cel mic al regelui.

Învestirea lui Harry este de neconceput după renunțarea acestuia la coroană și odată cu nașterea copiilor lui Kate și William. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ar trebui să aibă loc un scandal major și există două posibilități cu privire la ceea ce ar putea fi. Una este că Kate vrea să divorțeze pentru infidelitate și violență, iar a doua este că William ar fi făcut copii cu amanta sa Rose Hanbury.

Ce trebuie să se întâmple pentru ca profeția lui Nostradamus să se adeverească

În același timp, legendarul clarvăzător francez a mai anticipat că „trei copii frumoși se vor naște în apropierea coastei. Aceștia vor ruina poporul când vor ajunge la maturitate. Ei vor schimba regatul și nu-l veți mai vedea crescând”. Ar putea fi vorba despre copiii pe care William îi va avea în viitor cu amanta sa.

Deși acestea sunt interpretări, adevărul este că mii de fani rămân în suspans și așteaptă cu sufletul la gură noutăți minut cu minut despre viața lui Kate Middleton. Prima ei apariție publică după operație este așteptată în duminica Paștelui, când Prințesa de Wales se va alătura familiei sale la tradiționala plimbare prin biserică la Windsor, potrivit sursei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel