sâmbătă, martie 6, 2021

Sfatul medicului! Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a dezvăluit care sunt factorii cheie ai unui corp perfect.

Când vreți să slăbiți trebuie să știți că există câțiva factori cheie. În alimentația zilnică trebuie să existe „glucide, proteine, grăsimi (chiar și animale). Vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale. Apă. Cafea. Somn. Soare”, explică celebrul medic Vasi Rădulescu.

„Rețineți asta: nu există nicio dietă hipoglucidică ideală, care să ajute la dat jos kilogramele fără niciun risc asociat. Nici măcar cea trendy fendy keto.

Reduci glucidele drastic, promovezi arderile din depozite, ai efecte spectaculoase, dar te trezești cu risc crescut în ateroscleroză sau mortalitate ridicată. Nu sunt sigure. Nici cea keto”, și-a început astfel Vasi Rădulescu mesajul publicat pe contul personal de socializare.

Vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale

„Când vreți să slăbiți, țineți cont de faptul că trebuie să mâncați toate componentele alimentare: glucide, proteine, grăsimi (chiar și animale). Vitamine și minerale la greu, dar din surse naturale. Apă. Cafea. Somn. Soare. Nu evitați nimic, dar umblați la doză. O dietă severă atrage probleme. Fără principii întipărite bine, veți reveni la toate greșelile făcute”, a precizat medicul.

„Apelați la sport, dar grijă mare aici. La peste 100 de kilograme, exercițiile pot strica articulațiile. Pot obosi inima. Faceți treptat totul. Nu e nevoie neapărat de sport ca să slăbiți, dar pentru sănătate și psihic bun, e nevoie”, a subliniat Vasi Rădulescu.

„Cuvântul principal e DOZĂ. Moderație. Principii sănătoase. NU diete drastice care ocolesc glucidele sau proteinele sau altceva. NU! Masa corporală se optimizează în timp, totul se construiește cu echilibru, nu peste noapte, nu în câteva zile. Poate fi dezastru”, este concluzia medicului.

Ultimele stiri

Parteneri