miercuri, iunie 29, 2022

Ce superstiții practicați în perioada sărbătorilor? Mulți români sunt cunoscuți a fi superstițioși cu anumite credințe, mai ales când vine vorba de sărbătorirea unor evenimente importante precum Crăciunul.

Maestrul Hanz Cua, un expert chinez în astrologie și feng shui, ne oferă câteva sfaturi despre cum putem atrage mai mult noroc pe măsură ce anul se apropie de sfârșit și începe unul nou. Pregătește-ți pixurile și hârtiile!

Te-ar mai interesa: Atenție la căpușe! 14% din populația lumii s-a inf...

Cum putem avea un pom de Crăciun norocos sau de bun augur?

Direcție, direcție, direcție

Maestrul Hanz spune că ar trebui să vă așezați bradul de Crăciun în direcția nord, nord-est, est și sud-vest a casei dvs., deoarece acestea sunt considerate a fi direcțiile norocoase . De asemenea, amintiți-vă să nu vă plasați bradul sub scările  casei, deoarece asta înseamnă că suprimați creșterea pe care aceasta ar putea-o aduce familiei dvs.

Mărimea contează

Maestrul Hanz spune că bradul tău de Crăciun trebuie să fie mai înalt decât cea mai înaltă persoană din casa ta, astfel încât să poată aduce și mai multă creștere familiei. De asemenea, bradul de Craciun trebuie sa fie lat ca marime pentru ca asta inseamna prosperitate si noroc.

Te-ar mai interesa: Cei mai mari dușmani ai creierului. Vlad Ciurea: „...

Elemente

Maestrul Hanz spune că bradul cuiva trebuie să aibă cele cinci elemente prezente pe el și acestea sunt: elemente de lemn, metal, foc, pământ și apă.

– Culoarea pentru elementul din lemn este verde, așa că acesta ar fi copacul însuși.
– Culorile pentru elementul metalic sunt auriu, argintiu și gri care semnifică bani.
– Culorile pentru foc sunt galben, portocaliu și roz, ceea ce înseamnă pasiune, dorință și dragoste pentru familie.
– Simbolul pentru elementul pământ sunt decorațiunile de cristal care semnifică stabilitate pentru familie.
– Iar culorile pentru elementele de apă sunt albastru, negru și violet, ceea ce înseamnă un flux continuu de noroc pentru familie.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Acum că știi, decorează-ți bradul de Crăciun astfel încât să îți aducă noroc în noul an!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private