marți, august 9, 2022

Sfaturi pentru a avea portofelul plin. Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care este culoarea care atrege abundența.

„Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel.

Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găseşte dezordine, nu îi place. Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ţine un portofel murdar sau tocit.

Te-ar mai interesa: Cum scapi definitiv de ciuperca unghiei. Cele mai ...

Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă.

Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat.

Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Ce culoare trebuie să aibă portofelul, cu Lidia Fecioru

„Culoarea portofelului este foarte importantă. Portofelul roşu este care denotă abundenţă şi deschidere de a-i primi. Această culoare atrage bogăţia. Este ideal pentru cei cu energie personală definitivată foc sau metal.

Te-ar mai interesa: Anunțul autorităților despre nivelul de radiații d...

Albastru este culoarea elementului apă. Aveţi grijă cum interacţionează cu propria voastră energie. Negru este culoarea elementului de apă. Maro este cea mai populară la bărbaţi după negru, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei din foc sau apă.

Verde reprezintă elementul lemn şi este o alegere excelentă pentru a începe ceva nou. Se potriveşte pentru cei din foc.

Mulţi ţin portofelul gol. Nu avem numerar. Când nu ţinem numerar, portofelul ala nu va aduce bani. Când câştigăm un bănuţ să-i mulţumim Universului că am primit.

Te-ar mai interesa: Lună Plină în Vărsător. Atenționare pentru o zodie...

Să nu luaţi portofele în şah. Azi ai bani, maine nu. Se joacă alba neagra. În portofele albe se strâng bani mulţi.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private