marți, iulie 7, 2020

Orice par vopsit isi schimba culoarea odata cu trecerea timpului, insa sunt trucuri care ne pot ajuta sa o mentinem la fel de vie ca in ziua in care ne-am vopsit!

Chiar si femeile care se vopsesc o data la trei saptamani sesizeaza schimbari in nuanta parului, daramite cele care o fac o data la doua luni sau chiar mai mult. In privinta radacinilor, nu avem ce face! Acestea doar cu vopsea pot fi acoperite. Insa pe lungimea firului de par putem actiona! Exista trucuri care ne ajuta sa ne mentinem culoarea parului vopsit sa reziste in timp, pana la urmatoarea vopsire!

Citește și:

Evita baile fierbinti

Fie ca esti adepta dusurilor sau a bailor lungi, evita sa dai cu apa prea calda pe scalp si pe lungimea parului. Temperatura ridicata a apei dauneaza culorii, caci deschide cuticulele firelor de par, iar pe acolo se scurge efectiv culoarea si umiditatea. Astfel parul isi pierde din stralucire si devine mai uscat, capatand totodata un aspect tern. La spalarea parului este indicat sa folosim apa la temperatura camerei. Dupa clatirea de sampon cu apa la temperatura camerei, aplicam balsam, il lasam sa actioneze si apoi ne clatim temeinic parul cu apa de preferinta rece, tocmai pentru a inchide cuticulele care se deschid. Astfel, ne sporim sansele de a ne mentine culoarea mai mult timp.

Citește și:

Nu folosi feonul si placa de intins la temperaturi ridicate dupa vopsire

In prima saptamana dupa vopsit, nu trebuie sa folosesti feonul sau placa de intins parul la temperaturi ridicate, caci atunci exista si mai mare riscul de pierdere a culorii. In prima saptamana, ar trebui sa nu folosim placa de intins parul deloc, iar feonul sa fie la temperatura camerei – chiar mai scazuta – atunci cand ne uscam parul vopsit.

Citește și:

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Parteneri