Sari la conținut

Silueta de invidiat cu care se mândrește Roxana Vancea în ultimul trimestru de sarcină! Regimul pe care îl ține: „mănânc foarte mult …”

Roxana Vancea este în luna a șaptea de sarcină, dar pentru cine nu știe – abia îți poți da seama că este însărcinată. Aceasta cântărește doar 50 de  kg. Roxana Vancea și-a surprins de multe ori internauții cu silueta ei de invidiat. Pasionată de sport și fitness, Roxana Vancea s-a menținut activă chiar și după ce a aflat că este însărcinată.

Recent, ea s-a pozat în sala de sport, îmbrăcată în echipament sportiv și cu burtica la vedere. „7 luni”, a scris ea în dreptul imaginii, spre uimirea multora.

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină. Proba cântarului în săptămâna 27 de sarcină

Roxana Vancea, gravidă în luna a șaptea de sarcină. Vedeta cântărește 50 de kilograme

Frumoasa brunetă a lăsat loc multor speculații după apariția ei cu burtica la vedere. Unii internauți au refuzat să creadă că Roxana Vancea nu s-a îngrășat deloc pe durata celor două trimestre de sarcină.

Chiar dacă se simte bine, și bebelușul se dezvoltă normal, Roxana Vancea a mărturisit că medicul a atenționat-o că ar putea naște mai devreme de termen, din cauza colului scurt. Mai mult decât atât, Roxana a trecut printr-o intervenție medicală (n.r. – cel mai probabil cerclaj sau montarea unui pesar) care să o ajute să ducă sarcina cât mai aproape de termen.

Citeste si:

Roxana Vancea, gravidă în luna a șaptea de sarcină. Vedeta cântărește 50 de kilograme

„Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5. Astăzi am făcut 7 luni. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe.

Dacă mă pun la masă, mănânc un kilogram de nectarine, nu trei. Ieri am avut poftă de cartofi prăjiți cu cașcaval pane și mi-am făcut. Mănânc și nu mănânc neapărat foarte sănătos. Mănânc ce-mi vine. Am fost ieri la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui.

Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic.”

Roxana Vancea cântărește 50 de kg în ultimul trimestru de sarcină: „Știam de la început că e o sarcină cu risc” VIDEO | Demamici.ro

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.