Sari la conținut

De ce își dorește Siviu Prigoană, la aproape 60 de ani, o parteneră cu 40 de ani mai tânără. “Nu vreau o babă lângă mine“

Sursă foto: 40 de întrebări
Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a detaliat cerințele pe care le impune pentru viitoarea sa parteneră. Personalitate publică și om politic binecunoscut, Prigoană a fost protagonistul unor momente controversate, remarcându-se prin relația tumultuoasă cu Adriana Bahmuțeanu, cu care s-a căsătorit și a divorțat de cinci ori, făcându-i unul dintre cele mai mediatizate cupluri.

Înainte de a o întâlni pe prezentatoarea TV, Prigoană a trecut prin două divorțuri și a avut alte două căsătorii. În prezent, trăiește o poveste de dragoste cu Mihaela Prigoană, o femeie blondă și atrăgătoare, care îi este parteneră și care este cu 15 ani mai tânără decât el. Într-un podcast moderat de Viorel Grigoroiu, Prigoană a făcut declarații neconvenționale cu privire la tipul de parteneră pe care și-ar dori în viitor.

Silviu Prigoană își dorește o parteneră cu 40 de ani mai tânără

Întrebat dacă ar putea avea o relație cu o femeie care este cu 25 de ani mai tânără decât el, Prigoană a răspuns neașteptat. Politicianul susține că, în cazul în care ar avea o altă parteneră în viitor, preferă ca aceasta să fie cu cel puțin 40 de ani mai tânără decât el, astfel încât să îi poată oferi îngrijire și atenție.

Viorel Grigoroiu: „ Ați lua în calcul o relație cu o femeie cu 20-25 de ani mai tânără decât dumneavoastră? ”

Silviu Prigoană: „ Nu. Ar trebui să aibă 40 de ani mai puțin. Nu ajunge că sunt șontorog, îmi iau o babă lângă mine? Una tânără, să aibă grijă de mine. Dacă se poate, și medic. Acum ajungem la o vârstă în care cineva trebuie să ne pună pastilele pe zile, pe ore. 25 de ani maxim. Dacă are 30 începe să o doară spatele și nu mai poate să facă masaj. E de lucru cu un boșorog, nu e simplă chestia. ”, a precizat Silviu Prigoană.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel