duminică, decembrie 4, 2022

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV. Recent, ea a împărtășit câteva lucruri despre viața sa personală și despre faptul că nu va mai putea rămâne însărcinată.

Prezentatoarea este deja mamă a doi copii. Ea a mărturisit că nu se aștepta niciodată să aibă doi copii deoarece a rpmas însărcinată foarte greu, iar sarcinile au fost la fel de grele.

Te-ar mai interesa: Magda Vasiliu: Cu ce mi schimba mie viața faptul c...

Acesta este un motiv pentru care Simona Gherghe nu va mai avea copii. Cu atât mai mult, prezentatoarea a spus că familia este deja în formulă completă, iar vârsta nu i-ar mai permite o altă sarcină, indiferent.

Simona Gherghe nu mai poate să rămână însărcinată

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a mărturisit Simona Gherghe pe o reţea de socializare.

Am fost singură la părinți

“Am fost copil singur la părinţi. În copilărie, carevasăzică, m-am jucat mai mult singură. Ieşeam afară, cu cheia de gât (treaba asta va trebui să le-o explic într-o zi copiilor…), aveam amici, prieteni, colegi de şcoală, dar îmi amintesc mult de jocul de una singură.

Te-ar mai interesa: Acestea sunt fructele care te vor ajuta să „...

Cu păpuşile, de-a învăţătoarea, de-a gimnastică, de-a prezentatoarea, în apartamentul în care am crescut, când îi aşteptăm pe ai mei de la muncă. Nu prea ştiam să împart jucării, pentru că nu am avut cu cine. O vreme, mi-am dorit şi eu un frate sau o sora, apoi mi-a trecut. Probabil mă prinsesem eu că e bine şi să vină toate spre ţine… Și iată-mă acum, adult fiind, martoră unei iubiri pe care nu am cunoscut-o” a mai spus Simona Gherghe, potrivit Ok! Magazine.

Te-ar mai interesa: Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private