Sari la conținut

Simona Gherghe: Ne pasăm virusurile de la unul la altul

Suntem într-o perioadă, care pare că nu se mai termină, din viroză în viroză, în bronșită în gripă, tuse, tuse, tuse, toată lumea, toată lumea. Așa îmi pare că ne pasăm virusurile de la unul la altul și nu se mai termină”, scrie Simona Gherghe pe contul personal de socializare.

Simona Gherghe a transmis pe pagina sa de socializare că familia ei a avut de-a face cu mai multe probleme de sănătate. Prezentatoarea spune că problemele de sănătate au început după ce s-au întors din vacanță.

Simona Gherghe: Ne pasăm virusurile de la unul la altul

„Nu am mai vorbit de mult cu voi, așa, să stăm la povești. Sinceră să fiu, suntem într-o perioadă, care pare că nu se mai termină, din viroză în viroză, în bronșită în gripă, tuse, tuse, tuse, toată lumea, toată lumea. Așa îmi pare că ne pasăm virusurile de la unul la altul și nu se mai termină”, spune vedeta de la Antena 1.

„Aștept să treacă valul ăsta și să fie, nu știu, mai frig, să se mai ducă din bolile astea ca să ne liniștim și noi să putem să dormim. Să am timp așa, să fiu puțin liniștită pentru că nu mă regăsesc deloc în perioada asta, inclusiv eu sunt cu răgușeală asta de care nu mai scap deloc”, mai spune Simona Gherghe.

Simona Gherghe spune că a luat virusul de la fiica ei, care a avut bronșită și a rămas cu o tuse.

„Cât am fost la schi și am stat afară, nu am avut nimic. Deși au făcut lecții alături de 16 copii italieni, nu au avut nimic. Au stat afară, cum au intrat, iarăși, în încăperi, au început. Nu mai găsim echilibrul de care avem nevoie. Sper să-mi recapăt și eu vocea și să nu mai tușesc. De data asta am luat-o de la Ana, ea a avut bronșită și a rămas cu o tuse”, a povestit Simona Gherghe pe Facebook.

Legat de cazurile de gripă și cele de viroze respiratorii, Alexandru Rafila a spus că numărul cazurilor a început să scadă. Săptămâna trecută, au fost raportate 100.000 de cazuri, față de 140.000, câte s-au raportat în săptămâna precedentă.

”Noi am prezentat cu acurateţe datele pe viroze şi aşa cum am estimat, numărul acestora a început să scadă. În ultima săptămână a scăzut cu 25 la sută, o scădere importantă, de la aproape 140.000 la 100.000.

Aşteptăm ca acest trend descrescător să continue şi odată cu aceasta să se termine şi problemele inclusiv cazurile grave sau decesele să se reducă”, a spus acesta duminică seară, pe 29 ianuarie, la Prima News.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel