Sari la conținut

Simona Halep a anunțat numele noului antrenor. „Sper să ne înțelegem”. Cine s-ar fi gândit la asta?

Sursă foto: Playtech
Simona Halep

Simona Halep, care a revenit în circuitul WTA după o pauză de un an și jumătate (a fost învinsă de Paula Badosa în primul tur la Miami), a dezvăluit numele noului său antrenor. Împreună cu acest antrenor, ea își propune să revină în lumea tenisului feminin, după scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Carlos Martinez Comet, noul antrenor al Simonei Halep

Într-un interviu oferit celor de la DigiSport, dubla campioană de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) a anunțat că se va pregăti alături de Carlos Martinez Comet.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună” – Simona Halep pentru Gabriel Morariu, trimisul DigiSport la Miami.

simona halep
Sursă foto: Eurosport

Ce a spus Caroline Wozniacki despre Simona Halep

Caroline Wozniacki a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre revenirea Simonei Halep în competiţii.

„În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Am fost foarte deschisă în trecut în legătură cu ceea ce simt despre dopaj şi toate acestea. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj… Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea”, a declarat Caroline Wozniacki.

„Dacă vrei să te întorci şi a fost o greşeală, înţeleg, ar trebui să munceşti pentru a urca de jos în sus. Aceasta este părerea mea personală despre aceste lucruri. Este evident că situaţia Simonei a trenat mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o exonerare, ci o reducere a pedepsei. Acum a fost în afara jocului pentru o vreme şi se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să am modele bune pentru tânăra generaţie. Este un sport în care sunt mulţi bani, multă competitivitate, mulţi concurenţi.

Îmi doresc o luptă corectă. Întotdeauna am fost o sportivă foarte cinstită şi întotdeauna m-am uitat la tot ceea ce am luat. Chiar şi când iau Tylenol este ceva ce verific de două, de trei ori. Tot ceea ce vreau este ca copiii mei să se uite cu consideraţie şi să spună: Ştiţi ceva, vreau să joc tenis şi vreau să joc corect. Încă mai am o şansă. Vreau să concurez în mod cinstit cu toţi ceilalţi. Acesta este punctul meu de vedere şi modul în care îmi cresc şi copiii. Să lupt corect. Nu contează unde vei fi, ce vrei să faci, fă-o cu o mentalitate corectă, da. Acolo sunt eu”, a mai spus daneza.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel