joi, octombrie 6, 2022

Simona Halep divorțează! Motivul este unul incredibil. Din păcate, divorțul dintre cei doi tineri are loc la mai puțin de un an de la nuntă…

 

Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța la mai puțin de un an de la nunta fastuoasă. Surse ProSport, citate de Gândul, susțin că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Cei doi nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație. Așadar, teoretic, divorțul este foarte simplu,

Motivul divorțului

Sursele ProSport dezvăluie bomba anului despre campioana noastră: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătorie! Totul se întâmplă într-o mare discreție, dar site-ul nostru a aflat detaliile separării de care va vorbi toată România.

Concret, Halep și Iuruc vor semna actele la notariat și fiecare va merge pe drumul său. Cei doi nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Sursele susțin că ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep, notează Gândul.

Așadar, distanța… Bat-o vina!

Potrivit aceleiași surse, părinții Simonei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

Uuuuf! Nici bine nu s-au luat că… 🙁

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private