Sari la conținut

Singura fotografie cu soția lui Florin Călinescu. Anmary a murit chiar de ziua ei

Călinescu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
romanii au talent

Singura fotografie cu soția lui Florin Călinescu. Cu toate că a fost mereu cu zâmbetul pe buze și optimist, omul de televiziune a fost pus la grea încercare de soartă.

Ana Maria, sotia omului de televiziune, s-a stins din viata in bratele sotului sau, chiar de ziua ei! Din 2005 până în 2012, actorul şi-a pierdut atat fiul, cat şi părinţii!

Oare cum mai are Florin Călinescu puterea să zâmbească? Celebrul actor şi om de televiziune, dar si fost jurat la „Românii au talent”, este un bărbat greu încercat de soartă.

Florin Călinescu și Ana Maria au jucat împreună la Teatrul Mic din 1986 până în 1996, moment în care ea a fost diagnosticată cu o afecțiune teribilă: cancer la gât.

A murit în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie

Ana-Maria Călinescu, soţia lui, a murit în martie 2005 la spitalul universitar din Bucureşti. Femeia s-a luptat cu o boală necruţătoare – cancer la gât. Mama celor doi copii ai lui Călinescu, fostă actriţă la Teatrul Mic până în 1996, a murit în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie. Pe lângă moartea soţiei, cinci ani mai târziu, Florin Călinescu şi-a pierdut fiul şi ambii părinţi!

Singurul fiu în viață al celebrului actor este Petru Călinescu (37 de ani), pasionat de muzică și actorie, care a fost prezent pe scena de la „Românii au talent”.

Rămânând văduv în 2005, Florin Călinescu a preferat să nu își refacă viața după moartea soției sale, Ana Maria, la vârsta de 47 de ani. Întrebat de ce nu s-a recăsătorit, actorul a răspuns în stilul său caracteristic. „Aștept cererea, ca să mă așez și să mă gândesc la ea. Până acum nu a făcut-o nimeni”, a declarat omul de televiziune în exclusivitate pentru cancan.ro.

Singura fotografie cu soția lui Florin Călinescu

 

ana maria calinescu
sursa foto: wowbiz

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.