joi, iulie 29, 2021

A slăbit 50 de kilograme cu ”Dieta Selfie”

Toată lumea și-a postat pe facebook cel puțin un selfie (autoportret foto realizat cu telefon mobilul si publicat apoi online pe retelele de socializare), pentru că este la modă, inclusiv printre

vedete. Însă, Evei Rut Gunnlaugsdottir, un selfie i-a schimbat viața.

Mama, în vârstă de 35 de ani din Islanda, a postat prima oară în glumă. La început avea mai mult de 100 de kilograme. A fost nevoie de un an de zile pentru a pierde cele 50 de kilograme și a ajunge la dimensiunile pe care le visa.

”Ciocolata, biscuiții, cartofii prăjiți erau ca un drog pentru mine la care credeam că nu o să pot renunța niciodată. Asta până m-am decis să urmez ”dieta selfie” care m-a ajutat să ajung la greutatea dorită”, a declarat Eva.

Eva Rut Gunnlaugsdottir

“Primele două sau trei zile de dietă au fost puțin

mai dificile dar apoi totul a mers bine”, a adăugat femeia.

După ce a postat primul selfie, Eva și-a dat seama că nu era deloc mulțumită de cum arăta așa că s-a decis să ia măsuri. Asta a însemnat să renunțe la zahăr, făină albă și amidon și să mănânce mai multe fructe, legume, salate, carne slabă și mâncare gătită în casă. De fiecare dată când vroia să trișeze și să mănânce ciocolată, arunca o privire la selfiul postat pe rețeaua de socializare și își amintea de ce trebuie să țină dietă.

Eva Rut Gunnlaugsdottir

“Am postat selfiul ca o glumă. Apoi m-am simțit foarte nefericită din cauza felului

în care arătam și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva în privința asta”, a declarat Gunnlaugsdottir.

La un an de la postarea pozei, Eva cântărește cu 50 de kilograme mai puțin și nu are suficientă energie să se joace cu cei doi copii ai ei. În plus nu-și mai face griji că nu o să încapă pe scaun în avion.

Eva Rut Gunnlaugsdottir

“După ce am slăbit mi s-a îmbunătățit și starea de spirit. Mă simt bine atât fizic cât și psihic.”

Eva Rut Gunnlaugsdottir