Categories: Ştiri sănătate

Smiley, ipostază rară cu fiica lui și a Ginei Pistol. Imaginea care a topit inimile fanilor

Smiley, ipostază rară cu fiica lui și a Ginei Pistol. Imaginea care a topit inimile fanilor.

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol nu și-au mai ascuns relația de indiscreția publicului. Mai mult de-atât, cei doi împărtășesc cu admiratorii lor atât momentele speciale,cât și cele mai puțin plăcute ale vieții de proaspăt părinți.

Recent, cei doi au plecat în prima vacanţă cu fiica lor, Josephine, în vârstă de un an și jumătate. Acum, că este mai măricică, au decis să meargă toţi trei într-o altă ţară, deși iniţial, voiau să plece doar ei doi.

Smiley, ipostază rară cu fiica lui și a Ginei Pistol. Imaginea care a topit inimile fanilor

Gina Pistol a ținut să imortalizeze acest moment unic printr-o fotografie, pe care a împărtășit-o în mediul online. Vedeta și-a surprins partenerul într-o ipostază extrem de emoționantă, în care acesta o ținea în brațe pe micuța Josephine, în prima ei călătorie cu avionul.

 

Cei doi nu se feresc să vorbească despre fiica lor pe rețelele sociale, dar evită să posteze prea des imagini și videoclipuri cu ea. În plus, până în prezent nu au dezvăluit chipul lui Josephine și nu au de gând să o facă prea curând, așa cum au declarat la un moment dat.

Smiley, mesaj emoționant de ziua fiicei lui

Pe 9 martie, cei doi au sărbătorit un an de când Josephine a venit pe lume. Cu această ocazie, juratul de la Vocea României a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi!”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol revine la „Chefi la cuțite”, în sezonul 10

Gina Pistol, alături de cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, se întoarce din toamnă la Antena 1, cu un nou sezon, al 10-lea, al emisiunii Chefi la cuțite. Marea revenire a maeștrilor bucătăriei la Antena 1 vine cu multe nouțăți care vor adăuga savoare rețetei deja consacrate a celebrului show culinar.

Sezonul 10 Chefi la cuțițe va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou, special creat pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cei trei sărbătoresc 10 ani de când fac istorie cu cea mai urmărită competiție culinară din România, ocazia perfectă pentru a dechide porțile unei noi “case”, în care se vor da cele mai grele bătălii gastronomice.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

16 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

46 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică