vineri, septembrie 30, 2022

Smiley, ipostază rară cu fiica lui și a Ginei Pistol. Imaginea care a topit inimile fanilor.

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol nu și-au mai ascuns relația de indiscreția publicului. Mai mult de-atât, cei doi împărtășesc cu admiratorii lor atât momentele speciale,cât și cele mai puțin plăcute ale vieții de proaspăt părinți.

Recent, cei doi au plecat în prima vacanţă cu fiica lor, Josephine, în vârstă de un an și jumătate. Acum, că este mai măricică, au decis să meargă toţi trei într-o altă ţară, deși iniţial, voiau să plece doar ei doi.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Smiley, ipostază rară cu fiica lui și a Ginei Pistol. Imaginea care a topit inimile fanilor

Gina Pistol a ținut să imortalizeze acest moment unic printr-o fotografie, pe care a împărtășit-o în mediul online. Vedeta și-a surprins partenerul într-o ipostază extrem de emoționantă, în care acesta o ținea în brațe pe micuța Josephine, în prima ei călătorie cu avionul.

 

Cei doi nu se feresc să vorbească despre fiica lor pe rețelele sociale, dar evită să posteze prea des imagini și videoclipuri cu ea. În plus, până în prezent nu au dezvăluit chipul lui Josephine și nu au de gând să o facă prea curând, așa cum au declarat la un moment dat.

Gina Pistol, fotografie emoționantă cu Smiley și fiica lor, din avion. Au plecat împreună în vacanță

Smiley, mesaj emoționant de ziua fiicei lui

Pe 9 martie, cei doi au sărbătorit un an de când Josephine a venit pe lume. Cu această ocazie, juratul de la Vocea României a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

„Nu știu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi!”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol, apariție răvășitoare la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite inimioare! - YouTube

Gina Pistol revine la „Chefi la cuțite”, în sezonul 10

Gina Pistol, alături de cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, se întoarce din toamnă la Antena 1, cu un nou sezon, al 10-lea, al emisiunii Chefi la cuțite. Marea revenire a maeștrilor bucătăriei la Antena 1 vine cu multe nouțăți care vor adăuga savoare rețetei deja consacrate a celebrului show culinar.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Sezonul 10 Chefi la cuțițe va debuta în toamnă la Antena 1 într-un decor nou, special creat pentru a marca decada de succes a trioului de senzație alcătuit de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Cei trei sărbătoresc 10 ani de când fac istorie cu cea mai urmărită competiție culinară din România, ocazia perfectă pentru a dechide porțile unei noi “case”, în care se vor da cele mai grele bătălii gastronomice.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private