marți, august 9, 2022

Gina Pistol, una din cele mai controversate figuri din showbiz-ul românesc, a mărturist într-un insta story că se confruntă cu simptomele unei răceli puternice. Răceala s-a suprapus cu o altă perioadă dificilă din viața vedetei: înțărcarea micuței Joshepine.

În ciuda simptomelor ce o chinuie, blondina nu a renunțat la antrenamentele de fitness, dorindu-și să revină la formele de altădată.

Te-ar mai interesa: Demență: semnul din limbă care poate sugera volumu...

„Păi…Durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală, plus înțărcat. ÎNȚĂRCAT! Sunt #bine. Cam atât despre mine…”, a scris vedeta pe Instagram.

O oră mai târziu, ea a făcut un instastory din sala de fitness, pesemne că nu a lăsat niciunul dintre simptome să-i strice antrenamentul.

Surplusul de kilograme din sarcină

“Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

Te-ar mai interesa: Alertă medicală! Cercetătorii au descoperit un nou...

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a explicat Gina Pistol pe pagina ei de Instgaram.

Povestea din spatele sarcinii Ginei Pisol.

Gina Pistol a preferat să își ascundă mult timp sarcina, însă nu mulți știau care este motivul. Vedeta a mărturisit că a aflat că șansele ca ea să devină mămică pe cale naturală erau mici în urma unor analize medicale. Cu toate acestea, minunea s-a produs.

Te-ar mai interesa: Ce sfânt sărbătorește Biserica Ortodoxă mâine, 9 a...

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!

Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine.

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră.”, anunța Gina Pistol, pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private