luni, august 15, 2022

Smiley și Gina, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, au deveit anul trecut părinții unei fetițe, Josephine. Recent, cei doi au dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre perioada în care Gina era gravidă.

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs.

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

Iar oamenii care spun că sunt doar vorbe goale ar trebui să se gândească de două ori înainte să vorbească. Mi-a scris acum ceva timp un băiat pe internet, mi-a lăsat un comentariu răutăcios – Cum reușești tu? Ești și netalentat, și nu știu cum. Cum ai reușit tu să ai succes? Și i-am răspuns – Eu mă rog în fiecare zi, poate ar trebui să încerci și tu!”, a spus Smiley într-un podcast, potrivit Wowbiz.

Smiley a mărturisit că Gina nu a încetat rugăciunile din momentul în care a aflat că este însărcinată.

„Și într-adevăr așa este. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute.

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple.

Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a mai spus Smiley.

Gina a mai povestit că în prima perioadă a sarcinii nu avea voie să se ridice din pat.

Te-ar mai interesa: Ce spunea Arsenie Boca despre Maica Domnului: NU f...

„În perioada în care mi-a fost greu, nu aveam voie decât să merg la toaletă. Doar pentru asta aveam voie să mă ridic din pat. Și mă ridicam din pat doar ca să mă duc la baie și să mă rog. Și mi-a făcut bine”, a continuat Gina.

În același timp, Smiley a adăugat că atât sarcina Ginei, cât și copilul pe care l-a adus pe lume, sunt o minune:

„ Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul și toată povestea asta și am tratat fiecare moment, și cu bune și cu rele, fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie”.

Te-ar mai interesa: Mesajul runelor pentru o zodie. Numerolog: Află un...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private