Sari la conținut

ȘOCUL DIMINEȚII ÎN SHOWBIZ! Era considerat cel mai solid cuplu din România, dar și-au spus ADIO peste noapte după 18 ani

Considerat unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, au ales să își spună ADIO după 18 ani de relație și doi copii împreună.

Cei doi au anunțat printr-o postare în social media că pun punct mariajului, fără să dezvăluie motivele pentru care se despart.

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, se arată în postarea publicată pe Facebook.

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). Cei doi au avut și perioade mai dificile în timpul mariajului și, în cele din urmă, ei au decis să meargă pe drumuri diferite.

Au fost și momente de criză

„Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez, totuși, că niciodată nu i-am adus flori Deei“, declara artistul anul trecut, într-un interviu acordat pentru Click.

Deea și Dinu Maxer făceau echipă și acasă, și la muncă

Deea și Dinu Maxer făceau echipă și în viața personală, dar și în carieră. Ei mergeau la evenimente împreună, amândoi cântă, iar Deea mai și dansează.

În 2022, ei au avut și o altă ocupație, una care le-a adus venituri considerabile, după cum a recunoscut artistul într-un interviu pentru fanatik.ro.

Cei doi au devenit directori de marketing ai unei companii turcești care vinde produse de make-up, curățenie și wellness.

Astfel, Dinu Maxer a recunoscut că el și soția nu au avut mari realizări financiare din concerte sau de pe urma pieselor produse de el, ci din acest nou job.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel