miercuri, iunie 29, 2022

Sore, reușeste mereu să își surprindă fanii, povestindu-le detalii din viața sa, atât bune, cât și mai puțin bune. Aceasta, ca și mulți influenceri, își informează mereu comunitatea online.

Problemele de sănătate cu care se confruntă Sore

În vârstă de 32 de ani, Sore, este o artistă admirată în țara noastră, însă puțini știu cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artista de-a lungul anilor. De curând, blondia a mărturisit că aceste probleme de sănătate i-ar putea pune chiar și cariera în pericol.

Te-ar mai interesa: Insectele care terorizează România! Mare atenție...

Invitată recent la podcastul lui Damian Drăghici, Sore a dezvăluit un detaliu important din viața ei pe care l-a ținut secret până acum.

Vedeta a mărturisit că se confruntă cu o deficiență de auz, din cauza faptului că, atunci când era mică, ar fi fost tratată cu un medicament greșit. În prezent nu poartă aparat auditiv, însă recunoaște că are probleme uneori și nu aude bine ce-i spun unii oameni.

„Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta… 50% în total. Nu ți s-a întrebat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani”, a povestit Sore, în podcastul lui Damian Drăghici.

Te-ar mai interesa: Câtă apă e nevoie să bem? Nutriționist: Nu există ...

„La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești, dar nu înțeleg”, a mai spus vedeta.

Sore – despre despărțierea de cel care i-a fost soț 8 ani

În cadrul show-ului online, a fost aboradată și viața personală a vedetei, relația de cuplu sau cea pe care o are cu fetița ei, Erin. Întrebată de gazda show-ului online, care sunt cele mai valoroase lucruri pe care le are în comun cu tatăl copilului ei, Mircea Julean, de care s-a despărțit recent, Sore a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Te-ar mai interesa: Mai ușor să previi. Află 5 reguli FENG SHUI pentru...

„Pe lângă copil, ne leagă respectul. Fără respect nu faci nimic”, a spus aceasta. „Cred că, în primul rând, ne suntem recunoascători unul altuia, pentru că avem cel mai bun și cel mai minunat copil. Orice părinte spune asta. Este o recunoștință care n-are cum să fie depășită de niciun alt om de pe pământul ăsta”, a mai adăugat Sore.

După 8 ani de relație, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Chiar dacă nu mai sunt într-o relație, artista a dat de înțeleg că păstrează o lăgătura cu fostul partener, fiind mereu o familie pentru Erin.

Te-ar mai interesa: Speranță pentru persoanele care nu merg. Profesoru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private