Sari la conținut

Soția lui Rudel Obreja, apel disperat: ”Are dureri crunte”. A descoperit că are cancer după condamnarea în Gala Bute

Sursă FOTO: EVZ

Soția lui Rudel Obreja, apel disperat. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic pe 26 iunie 2022, după condamnarea în Gala Bute.

”Soțul meu se află într-o stare critică la spital, face perfuzii mare parte din timp. Rezistă durerilor crunte doar cu calmante puternice administrate destul de des. Durerile cancerului de pancreas sunt îngrozitoare și, pe lângă toate acesta, are și prețul de a fi păzit 24 de ore din 24 de un gardian care stă cu el în cameră.

Acest lucru nu este deloc confortabil și mai ales când ești bolnav de cancer. A descoperit că este bolnav de cancer pe data de 26 iunie 2022, deci după condamnare.

A primit acest accept (n.r. – de a fi transferat într-un spital civil) după 2 luni și 30 de cereri și rugăminți și plângeri că suferea de niște dureri înfiorătoare abdominale, care radiau spre spate.

Sursă FOTO: EVZ

Nu este un nivel avansat (n.r. – al cancerului) pentru că are un cancer pancreatic cu metastaze.

S-a depus o cerere de întrerupere a executării pedepsei pe caz de boală, conform codului de procedură penală, care are termen, mâine, la Tribunalul Ilfov. Dar ca să fie judecată această cerere, Instanța a dispus, cum este procedural, expertiza medico-legală de la IML, care atestă judiciar existența unui diagnostic.

Pe această cale fac apel la conducerea IML și la comisia IML care se ocupă să finalizeze această expertiză până mâine pentru soțul meu, pentru a putea instanța să judece la termenul de mâine. Ca să judece instanța este imperios necesară finalizarea acestor expertize medico-legale”, a declarat la Antena 3 soția lui Rudel Obreja.

Este păzit non stop de un gardian

Femeia a dezvăluit din ce cauză stă Rudel Obreja cu un gardian, care îl păzește non-stop.

”Aceasta este procedura, dar într-o situație când un om este suferind de cancer, cum am spus, cu metastaze, sunt aproape permanent cu perfuzii și cu calmante puternice, vă dați seama că doar un stres ca acesta nu-i trebuie, de a fi păzit de un gardian cu un pistol, 24 de ore din 24 în cameră.

Să știți că acest gardian nu a ieșit nici măcar în momentul în care a avut controalele medicale. Nu este normal, nu i se respectă secretul actului medical, ceea ce este o gravă încălcare. Dar faptul că stă un gardian… Pentru că soțul meu nu este un pacient, dacă puteți să înțelegeți, soțul meu este un deținut, din păcate”, a mai spus soția lui Obreja.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.