Sari la conținut

Soția lui Salam, mesaj misterios: România ar trebui să se roage pentru Florin

„Florin Salam a murit ”- este știrea falsă care a isterizat întreaga țară. Manelistul fusese internat în urmă cu câteva zile, după ce s-a îmbolnăvit de COVID, iar PRO TV a anunțat recent moartea acestuia.

Update 22:13. Misterul se adâncește în cazul lui Florin Salam. Soția artistului a făcut o declarație de ultimă oră pentru Cancan: Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a spus Roxana Dobre pentru sursa menționată.

Update 21:14: Florin Salam a transmis următorul mesaj pe contul oficial de Facebook: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV.”

UPDATE 20:52: Betty Salam, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea morții tatălui său și susține că este vorba de un fake news.

Update: Deși inițial s-a spus că a murit din cauza COVID, Știrile PRO TV au dus informația la alt nivel și au transmis că Florin Salam ar decedat din cauza consumului de droguri.

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.

Florin Salam a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din cauza stării sale de sănătate. Partenera lui de viață l-a însoțit la spital, acolo unde le-a spus medicilor că manelistul nu s-a simțit deloc bine.

Florin Salam a ajuns imediat la spital, acolo unde a fost internat de urgență. Medicii l-au testat imediat de coronavirus pe faimosul manelist, iar testul a arătat că acesta s-a infectat cu COVID-19.

Vestea morții lui Florin Salam, fake news

Din această cauză, cântărețul se afla într-un spital de boli infecțioase din Capitală, acolo unde medicii îi oferă tratamentul corespunzător acestei infecții. Având în vedere că Florin Salam nu se simțea prea bine, este posibil ca acesta să fi făcut o formă puțin mai gravă a bolii. De asemenea, manelistul acuza probleme respiratorii grave.

Medicii au decis să îl treacă pe oxigen din cauza problemelor respiratorii, manelistul având nevoie de atenția cadrelor medicale.

Manelistul a fost însoțit la spital de către soția sa, Roxana Dobre, cea care le-a spus medicilor că acestuia i s-a făcut rău, după ce a acuzat probleme respiratorii grave. Din păcate, ele au devenit și mai grave în cursul zilei de miercuri.

Familia cântărețului era îngrijorată de stare de sănătate a acestuia și se temea ca nu care cumva boala să se accentueze.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel