Sari la conținut

Spitale din mai multe orașe fac angajări pe multiple posturi. Lista posturilor disponibile

holurile spitalului
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Spital

Spitale din mai multe orașe fac angajări pe multiple posturi. Lista posturilor disponibile o regăsiți mai jos. Dacă ești interesat sau cunoști pe cineva interesat, dă vestea mai departe.

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
6 posturi asistenți medicali generaliști;

  • 1 post moașă S;
  • 1 post registrator medical;
  • 1 post infirmieră;
  • 1 post brancardier;
  • 1 post economist IA

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

6 posturi asistenți medicali generaliști.

nivelul studiilor – școală postliceală sanitară sau diplomă de licență în specialitate
vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu este cazul.

1 post moașă S.

nivelul studiilor – diplomă de licență în specialitate
vechimea în muncă necesară ocupării postului – nu este

1 post registrator medical.

nivelul studiilor – diplomă de absolvire a liceului și curs/atestat E.C.D.L.
vedhimea în muncă necesară ocupării postului – nu este

1 post infirmieră.

nivelul studiilor – școală generală
vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu este cazul.

1 post brancardier.

nivelul studiilor – școală generală
vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu este cazul.

1 post economist IA.

nivelul studiilor – studii superioare economice
vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – peste 10 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 martie 2022, ora 12.00: proba scrisă, pentru postul de economist;
  • 28 martie 2022, ora 10.00 – proba interviu;
  • 29 martie 2022, ora 10.00 – proba practică, pentru posturile de asistenți medicali, moașa, registrator medical, infirmieră și brancardier.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, bd. Tomis nr. 145, județul Constanța, telefon: 0241/503.460.

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” organizează concurs, pentru a angaja, pe perioadă nedeterminată, 4 asistenți medicali și un îngrijitor.

Sunt scoase la concurs două posturi de asistenți medicali în specialitatea medicină generală/pediatrie, pentru Secția neonatologie I, un post de asistent medical debutant în specialitatea medicină generală/pediatrie, în cadrul secției neonatologie I, precum și un post de asistent medical debutant în specialitatea laborator, în cadrul Serviciului laborator anatomie patologică.

De asemenea, Maternitatea „Cuza Vodă” angajează și îngrijitor, cu normă întreagă, în cadrul Serviciului laborator anatomie patologică.

Pentru cele 4 posturi de asistenți medicali pot concura doar persoane cu studii postliceale/superioare, iar pentru postul de îngrijitor candidații trebuie să fi absolvit 12 clase.

Persoanele care doresc să se înscrie pentru concursul de asistent medical în specialitatea medicină generală/pediatrie trebuie să aibă 6 luni vechime în specialitate, iar pentru posturile de asistent medical debutant vechimea nu este necesară. Dosarul trebuie să conțină o cerere de înscriere, copia actului de identitate, copii după diplomele de studii, adeverință care să dovedească vechimea în muncă, pentru posturile care necesită acest lucru, cazier judiciar, adeverință medicală și CV.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 11 martie 2022, ora 12.30. Selecția dosarelor va avea loc în data de 14. 03. 2022, ora 10.00. Pe 21 martie, ora 9.00, candidații vor susține proba scrisă, urmând ca pe 25 martie, ora 9.00, să susțină interviul. Rezultatul final al concursului va fi afișat pe 31 martie 2022.

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel