sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Spitalele, nevoite să ofere informații legate de energia electrica și caldura. Decizie de ultimă oră luată de ministrul sănătății, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila a solicitat transmiterea de date cu privire la costurile privind energia electrică și căldura din ultimele trei luni. În funcție de răspunsurile primite, a mai spus ministrul, va solicita compensații guvernului, astfel încât să nu fie afectate serviciile medicale oferite pacienților.

Te-ar mai interesa: OMS trage semnalul de alarmă: Amenințare globală i...

Așadar, ministrul dorește unitățile sanitare să își desfășoare activitatea normal și pacienții să aibă la fel acces la aceleași servicii medicale și medicamente.

„Vom face o informare concretă Guvernului României, pentru că trebuie luată o decizie legată de compensarea acestor costuri, încât unitățile sanitare să își desfășoare activitatea normal și pacienții să aibă la fel acces la aceleași servicii medicale și medicamente, să nu existe o astfel de posibilitate de reducere a accesului la servicii medicale și medicamente”, a transmis Alexandru Rafila, potrivit RRA.

Te-ar mai interesa: Un mare sfânt sărbătorim sâmbătă, 26 noiembrie! Es...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private