Sari la conținut

Spitalele, nevoite să ofere informații legate de energia electrica și caldura. Decizie luată de Alexandru Rafila

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Alexandru Rafila

Spitalele, nevoite să ofere informații legate de energia electrica și caldura. Decizie de ultimă oră luată de ministrul sănătății, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila a solicitat transmiterea de date cu privire la costurile privind energia electrică și căldura din ultimele trei luni. În funcție de răspunsurile primite, a mai spus ministrul, va solicita compensații guvernului, astfel încât să nu fie afectate serviciile medicale oferite pacienților.

Așadar, ministrul dorește unitățile sanitare să își desfășoare activitatea normal și pacienții să aibă la fel acces la aceleași servicii medicale și medicamente.

„Vom face o informare concretă Guvernului României, pentru că trebuie luată o decizie legată de compensarea acestor costuri, încât unitățile sanitare să își desfășoare activitatea normal și pacienții să aibă la fel acces la aceleași servicii medicale și medicamente, să nu existe o astfel de posibilitate de reducere a accesului la servicii medicale și medicamente”, a transmis Alexandru Rafila, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel