luni, iunie 21, 2021

Spitalul Județean Slatina, apel public: Ne confruntăm cu o acută lipsă de sânge!

Echipa managerială şi corpul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina se confruntă cu o nevoie acută de

sânge. Într-un comunicat remis marţi Agerpres, manaferul instituției, Angela Nicolae, face un apel pentru donare de sânge, în condiţiile în care în ultima lună numeroşi pacienţi au avut nevoie de transfuzii.

„În ultima lună, Spitalul Județean de Urgență Slatina s-a confruntat cu o nevoie acută de sânge, numeroși pacienți internați în secțiile oncologie, ortopedie, terapie intensivă etc., necesitând transfuzii sanguine.

Lipsa de sânge este unul dintre obstacolele pe care pacienții oncologici, hematologici și cei propuși pentru intervenții chirurgicale majore, în special ortopedice, le întâmpină, atunci când trebuie

sa continue tratamentul specific.
De multe ori, managementul terapeutic al pacientului este temporizat datorită valorilor modificate ale analizelor sanguine, astfel că, nu de puține ori, un pacient are nevoie de transfuzie de sânge, pentru a putea iniția sau continua tratamentul de specialitate”, se arată în comunicatul SJU Slatina.

În acest sens, echipa managerială și corpul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina fac un apel către toți cei care doresc să vină în ajutorul pacienților care au nevoie de transfuzii sanguine.

Cei interesați sunt rugați să se prezinte la Centrul

de Transfuzii Sanguine Slatina din strada Ecaterina Teodoroiu, nr.28, de luni până vineri, între orele 8,00-12,00.

Ultimele stiri

Parteneri