Sari la conținut

Stațiunea ideală pentru pensionari în această primăvară. Au nevoie doar de un bilet de tratament

Cele mai căutate stațiuni balneare din România
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Bilet de trimitere în stațiuni balneare

Stațiunea ideală unde pensionarii pot merge în această primăvară are multe avantaje. Este nevoie de un bilet de tratament și puteți să vă cazați într-un hotel dotat cu băi calde și să beneficiați de multe avantaje.

Stațiunea perfectă în care pensionarii pot merge în această primăvară

Pensionarii din România care vor o vacanță pefectă în această primăvară pot să o aibă. Au la dispoziție o stațiune unde pot beneficia de nenumărate avantaje, iar dacă dețin și un bilet de tratament, atunci totul este și mai ușor.

Stațiunea potrivită pentru pensionarii care vor să plece în această primăvară este stațiunea Bizușa din comuna Ileanda. Pentru cine nu știe, acest loc este cunoscut datorită proprietăților pe care apele termale de aici le posedă.

Persoanele în vârstă sunt cele mai entuziaste, întrucât pot beneficia de o multitudine de avantaje. În afară de faptul că se pot destinde într-un decor de vis, se pot bucura de o serie de tratamente, în funcție de nevoile lor.

În cadrul acestui complex se situează Hotelul Ceres, ce aparține Societății pentru Recuperarea Capacității Termice și de Muncă. Se pare că, în fiecare an, hotelul găzduiește peste 1.300 de persoane din întreaga țară.

Ce îi așteaptă pe cei care vin cu un bilet de tratament?

Însă de ce este stațiunea balneară ideală și care sunt avantajele pentru pensionari? Mai întâi de toate, aceștia se pot caza cu un bilet de tratament. Acest hotel le oferă tratamente balneare persoanelor care vin aici cu un bilet de tratament emis de Casa de Pensii.

Și multe boli pot fi tratate aici, în special reumatismul. Totodată, turiștii se pot bucura de băi calde, masaje și diverse tratamente și proceduri. Sunt zeci de locuri de cazare, cu categorie de două stele și multe dotări.

Cei care ajung aici beneficiază și de apele termale reci. Se pot relaxa pe terase, în bar și pot face și o plimbare liniștită. De asemenea, în această zonă se organizează excursii în Maramureș și în alte locuri de interes din zonă, potrivit Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel