luni, octombrie 3, 2022

Știai că forma mâinilor îți arată ce fel de personalitate ai? Voropchievici: Aceasta este mâna omului care reușește în viață

Practicații chiromanției au descoperit că nu doar liniile din palmă dar și forma mâinilor pot dezvălui informații valoroase despre personalitatea oamenilor.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre caracterul oamenilor în funcţie de forma mâinii.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...


Forma mâinilor îți arată ce fel de personalitate ai. Voropchievici: Aceasta este mâna omului care reușește în viață

„Cea mai interesantă mâna este cea mare. În acest caz, creierul domină inima. Este o persoană gânditoare care ştie să-şi controleze emoţiile şi care nu decide nimic la întâmplare.

Totodată, mâna mare denotă un spirit analitic minuţios, care vrea să ştie şi cel mai mic detaliu înainte de a trece la acţiune. Decizia odată stabilită niciun obstacol nu-i mai stă în cale. Pot deveni încăpăţânate, dar şi tenace.

Ştie să păstreze un secret. E prea puţin maleabilă şi se pliază cu greutate la schimbări. Poate arăta puţină timiditate.

Mâna mică – Cei care au mână mic înseamnă că inima domină creierul. Observă mai bine imaginea de ansamblu decât detaliile. Gândirea este mai puţin profundă. Anunţă un caracter vesel şi optimist. Mâna mică arată o uşurare în a se adapta.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Adoră bârfele şi părăvlăgeala. Dacă vrei să afle tot oraşul, spune-i unei persoane cu mână mică.

Mână cu degetele mici, dar lată. Persoana are multă vitalitate. Este puternică, curajoasă şi luptătoare. Este mâna omului care are reuşite în viaţă. Pot fi mai direcţi, şi sunt foarte tupeişti. Poate să calce în picioare pentru a avea succes. Este inteligentă.

Mâna îngustă, de artist. Este mâna celor lipsiţi de încredere. Sunt nesiguri. Sunt suspicioşi. Nu este o mână fericită, pentru că trăieşte în permanenţă în nesiguranţă. Îi scade elanul. Suferă şi de o nesiguranţă cronică. Sunt persoane foarte longevive.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

Mâinile care pot să mintă sau să nu mintă. Sunt acele mâini de artist boeme. Sunt cei care ştiu să trăiască clipa. Sunt mai nepăsători. Ţin secrete”, a Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private