Sari la conținut

Știai că poți avea până la 11 kg de reziduuri în colon? Acest suc curăţă colonul de rezervorul tău de boli

Aproximativ 77 la sută din îmbolnăviri şi boli sunt cauzate de un colon murdar. Funcţia esenţială a colonului este aceea de a trimite în organism apa, vitaminele şi mineralele din alimente.

Dacă pereţii colonului sunt blocaţi de reziduuri, aceşti factori nutritivi nu ajung niciodată la destinaţie. Sănătatea începe la nivelul intestinelor Boala îşi are originea la nivelul intestinelor, însă şi sănătatea începe tot de acolo. Prin intestinul gros, considerat o ”conductă de canalizare’’, trec diverse deşeuri de excreţie care se depun în timp pe pereţii colonului. De aceea, acesta are nevoie de o curăţire periodică.

Mai puţin cunoscut este faptul că unele depuneri stau în colon ani de zile, reprezentând un mediu propice pentru dezvoltarea paraziţilor intestinali. Prin urmare, toxinele rezultate din excremente şi din moartea paraziţilor intestinali trec prin peretele intestinului gros şi pătrund astfel în sânge, având efecte extrem de dăunătoare asupra sănătăţii organismului.

O persoană acumulează în colon, de-a lungul anilor, între 2,5 – 11 kilograme de reziduuri metabolice. Intestinele pot depozita o cantitate impresionantă de materie parţial digerată în stare de descompunere (putrefacţie), chiar şi medicamente sau alte chimicale toxice, decenii la rând. Sănătatea colonului pune accentul pe prevenire – cel mai important pas în menţinerea sau recăpătarea sănătăţii vitale. Astfel spus, pentru o viaţă lungă şi sănătoasă, cel mai important lucru este să avem un colon curat, care este şi garanţia unui ficat mai sănătos.

Suc pentru curăţirea colonului

Ingrediente

½ ceaşcă suc de mere natural, proaspăt preparat, 2 linguri cu suc proaspăt de lămâie, 1 linguriţă cu suc de ghimbir, proaspăt preparat, ½ linguriţă sare de mare, ½ cană cu apă caldă

Un colon curat ține bolile la distanță.

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel